Създадоха аптечка за любовни рани

Любовна мъка

Сърдечната болка е може би най-трудно минаващата. Това, което обикновено казват близките ни хора е, че трябва да мине време и само то може да ни излекува.

Оказва се, обаче, че вече има и друг начин за „лечение” на любовните ни рани. Ако и вие страдате от някакво любовно разочарование, новият продукт е точно за вас.

Любовна драма

Революционна аптечка, която е предназначена за използване след любовни разочарования, вече е факт. Можем да я използваме за спешни случаи – в нея са включени все неща, към които повечето хора посягат, когато страдат от любовна мъка.

Създателите на аптечката предлагат да излекуваме разбитото сърце с помощта на пяна за вана, шоколад, ароматни свещи и водка. В специалната аптечка е добавен и диск с любовни балади.

Шоколад

Идеята й е да ви помогне да излезете от състояние на депресия и да погледнете на случващото се от друг ъгъл – по възможност да възприемем това, което ни се случва от забавната страна.

Водка

Създателите дори са измислили специално име за новия си продукт, аптечката е наречена „Боли от любовта”. Не е сигурно, че всичко сложено в тази аптечка може да ни помогне да забравим или да преодолеем мъката, но пък поне вече са започнали да се раждат идеи за прилагане на първа помощ не само при физически, но и при душевни наранявания.

Друго проучване ни напомня, че господата не обичат да споделят за любовната си мъка – едва 16 % от мъжете споделяли със свой приятел, че имат терзания. Това показват резултати от германско проучване.

40 % от силния пол си позволявали да говорят за личните си отношения с приятелката си и изобщо за личния си свят с някой свой приятел, показват още резултатите от проучването.

Психолози твърдят, че липсата на желание у мъжете да споделят е това, което не им дава необходимото спокойствие. Доста по-затворени и дискретни са в това отношение спрямо жените.

На тях, като че ли им е по-лесно да превъзмогнат нещата, като споделят на близка приятелка и поплачат на рамото ѝ. Независимо как и двата пола преодоляват любовните си разочарования, вече могат да разчитат и на аптечката „Боли от любовта”.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати