Свещи с аромат на бекон вдигат тестостерона

Ароматни свещи

Ново изобретение ще помага на мъжете да вдигат тестостерона и ще ги зарежда с повече енергия. Става дума за ароматни свещи, които миришат на бекон – това е откритие на компанията “Yankee Candle”.

Изобретателите смятат, че с това ново допълнение ще доставят голяма радост на господата.

Тестостерон

От компанията са разработили и други аромати за свещите – те могат да ухаят и на окосена трева или пък на дървени стърготини, да се чуди човек кое от трите да си избере.

Това обаче не е всичко – освен тези три доста интересни аромата, има и още един, който от компанията препоръчват за специалните кино вечери у дома – става дума за свещ с аромат на пуканки.

Бекон

От „Yankee Candle” са убедени, че новите им продукти ще успят да се превърнат в истински хит и клиентите ще останат много доволни от свещите.

Те смятат, че тези ароматни свещи са един много ефектен подарък, който може да се направи на мъж. Свещите с уникални аромати струват по 20 паунда всяка.

Пуканки

Ако този подарък ви се струва твърде щедър за скромния ви бюджет, можете да изберете и ароматна свещ на по-ниски цени, но също с много интересни аромати.

Тийнейджърът Харт Мейн от Калифорния решава, че може да привлече повече клиенти със следните ухания – той е създал свещи с аромат на бекон, прясно окосена трева, пица и дъвка.

Идеята на момчето е хрумнала, докато раздавал супа в специални кутии в кухнята за бедни. Малкият американски изобретател решил, че може да даде нов живот на тези миризми.

Харт е на крехките 13 години и вече доста успешно продава своите свещи по Интернет.

За момента е продал малко над 500 бр. Той е успял да разпространи стоката си и в няколко малки магазинчета.

Момчето споделя, че доста често му се налага да отсъства от училище заради новата му работа, но въпреки това се опитва да бъде прилежен ученик.

За производството на една свещ Харт харчи по около 2 долара и 50 цента, а ги продава за скромните 5 долара всяка. Изобретателният тийнейджър е доволен от печалбите, защото за сега е събрал пари за колело.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати