ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Бърз тест: Що за приятелка сте?

Бърз тест: Що за приятелка сте?

Приятелство

С помощта на бърз тест можете да разберете дали сте добра приятелка или сте от тези, на които никой не може да разчита. Отговорете с да или не на въпросите и след това изчислете резултата.

1. Когато трябва да изберете с кого да излезете в петък вечерта – с най-добрата си приятелка или с новото си гадже, приятелката ли ще изберете?

2. Ако вашата приятелка ви звънне посред нощ и поиска да дойдете веднага при нея, без да ви обяснява защо, ще тръгнете ли?

Тест за Приятелство

3. Готови ли сте да разделите последните си пари с приятелката си?

4. Ако дадете любимата си рокля на най-добрата си приятелка и тя ви я върне скъсана, ще сложи ли това край на вашите отношения?

5. Ако и двете харесвате един и същи мъж, готови ли сте да отстъпите и да го жертвате, за да е щастлива приятелката ви с него?

6. Ако мъжът до вас ви забрани да се виждате с приятелката си, защото смята, че влияе зле на любовта ви с него, ще го послушате ли?

Добри Приятелки

7. Бихте ли взели най-добрата си приятелка с вас на екскурзия или почивка, въпреки че можете да отидете сама с гаджето си?

8. Карате ли се често с приятелките си?

9. Ако сте скарани сериозно, готова ли сте да простите в името на приятелството, въпреки че трябва да направите компромис със самата себе си?

10. Знаете ли какво може да зарадва най-добрата ви приятелка?

Резултати

Повече отговори Да: Вие сте перфектната приятелка. На вас може да се разчита и вие бихте жертвали собствените си интереси, за да помогнете на хората, които разчитат на вас. Дори да не ви се отплащат със същото, вие не се сърдите и продължавате да сте най-добрата приятелка на тези, които са важни за вас.

Повече отговори Не: Не сте от най-отдадените приятелки. За вас женското приятелство е просто начин за убиване на времето и възможност да се отдадете на клюки за събитията и хората, които ви интересуват. Добре е да се научите да цените повече хората около вас.

Еднакво количество отговори Да и Не: Вие можете да бъдете перфектна приятелка, но не винаги смятате, че трябва да отдавате емоциите и усилията си, без да сте получили предварително нещо подобно. Опитвате се да прецените всеки свой ход и това понякога може да е фатално за приятелството ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 10
4 3
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати