ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Дали да свалим горнището?

Дали да свалим горнището?

Горнище на Бански

Печенето по монокини стана модерно и по нашите географски ширини. С всяко ново поколение тази идея тази идея се прегръща с по-голяма сила. И докато у нас няма санкции, ако останем без горнище на плажа в други държави, като САЩ и Канада това е забранено от закона.

Когато говорим за печене по монокини, изпъкват категориите свобода, морал, естетика и здраве. Доколко личната ни свобода пречи на морала и възпитанието на останалите хора на плажа?

Какъв бански, багаж и аксесоари да носим със себе си на почивка е въпрос на индивидуален избор, така трябва и да се отнасяме и към дамите, решили да изложат гърдите си на показ – лично решение.

Печене

Приятна или неприятна гледка за останалите, никой няма право да ви осъди за това, че се печете без горнище на плажа, все пак става въпрос за плаж, не за градския транспорт или кварталният супермаркет, където голотата е неприемлива.

Но как една майка може да обясни на подрастващия си син, защо какичката не е облякла целия си бански и колкото да ни е неприятно, по-голямата част от обществото не са свикнали с женската голота, не и толкова пряко и показно.

Затова, когато решим да изразяваме личната си позиция пред непознати трябва да сме готови и за последиците, които ще ни донесе – това включва непрестанните погледи и неодобрителните възклицания.

Плажуване

Всяка жена, решила да се пече без горнище го прави от естетическа гледна точка – банските остават разлика, с която дори най-елегантната рокля губи своя блясък.

Да покажеш гърдите си е признак за свободомислие и грижа за външния вид, но не трябва да се забравя колко вредно може да бъде слънцето. За разлика от останалите части на тялото, които малко или много са били на показ през цялата година, гърдите са останали защитени от слънчевите лъчи и това прави кожата там особено нежна и деликатна.

Затова е необходимо да се използва слънцезащитен крем с по-висок фактор, от този които използваме за да предпазим тялото си от изгаряне, освен това е за препоръчване да плажуваме след 14, 00ч., когато слънцето не е толкова силно.

А за това, как да се разберем с хората, на които не им е приятна женската голота съществува един универсален закон – „ За всеки има място под слънцето“, така че ако не искате да седите до жена без горнище, просто се преместете. Това се отнася и за тези, които са решили да се съблекат – нищо няма да постигнете, ако лежите „ бунтовнически“ до семейство с малки деца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 5
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
голчо
голчо
24.01.2014 07:27
Селянията е в теб! Винаги съм се възмощавал от такива сбабичосани,мумифицирани и пастьоризирани мозъци.Какво като има деца,тях да не ги е донесъл щъркелът, мама ви селяндурска.
0
0
Селянка
Селянка
24.01.2014 18:01
ВъзмОщавал си се? Брей, те гражданите така ли му викат на чувството на възмущение, което справедливо напира в тях?
1
0
аз
аз
23.08.2013 10:26
ами по тази логика тези същите да тръгнат тогава и без долнище за да нямат разлика и при положение,че на същия този плаж има и деца за мен това си е единствено селяния...
0
0