Как да бъдем само приятели, когато той иска нещо повече

Приятел с бивш

Мъжете и жените трудно остават в просто приятелски отношения. Но ако точно това искате от един мъж, с тези знаци ще намекнете вашите намерения.

Жените могат да бъдат добри приятели на мъжете, но при силния пол трудно се получава. Причината е, че не могат да се държат приятелски с човек, от когото са привлечени. Много от разнополовите приятелства завършват или в леглото, или със скрити увлечения.

Как да останем само приятели?

Най-важно е да запомните намеренията си. Ако дойде момент, в който започнете да се увличате по ваш приятел, си припомнете всички причини, заради които той не е подходящ за вас.

Не го докосвайте или прегръщате по романтичен начин - тази физическа близост може да предаде погрешни сигнали.

Не водете прекалено дълги разговори. Късните смс-и и телефонни обаждания винаги могат да се превърнат в закачки, а оттам и в сериозно обвързване.

Приятелство

Контролирайте привързаността. Колкото и да ви е приятно времето, прекарано заедно, за препоръчване е да се разнообразявате с други приятели. Сплотяването и по-близките отношения могат да запалят искрата на любовта.

Не му обръщайте прекалено много внимание. Може да разполагате с много свободно време, но когато давате цялото си внимание на един мъж, шансът нещата да се объркат нараства.

Давайте му приятелски съвети. Когато говорите с него, му напомняйте колко важно е приятелството ви и колко държите на него като на приятел. Нека да знае, че тази ситуация ви прави щастлива. Давайте му съвети, които недвусмислено показват отношението ви към него.

Сподели идеала си за гадже. Ако те попита какъв мъж бихте харесали, деликатно и без да нараните чувствата му опишете няколко характеристики, които той не притежава.

За съжаление има мъже, които не разбират от намеци. Затова, ако всичко се провали, кажи му го направо. По-добре е да чуе истината, а не да си прави слепи заключения.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
цветелина илиева
цветелина илиева
17.08.2013 13:42
не мога да бъда приятел с мъж който харесвам и сме имали нещо.това няма как да стане.не и при мен
1
0