Кастът на Ориндж Каунти – тогава и сега

Ориндж Каунти

Изминаха 10 години, откакто „Кварталът на богатите“ се превърна в истерия за хората, следящи сериали. Създаден от Джош Шоурц, в главните роли са Миша Бартън, Бенджамин Маккензи, Адам Броуди и Рейчъл Билсън, играещи четирима тийнейджъри в богатият квартал Ню Порт, Калифорния.

Първите епизоди се превръщат в сензация сред младата публика. Първият сезон печели 12 награди. Сега да видим какво стана с неговите звезди след края на сериала.

Миша Бартън

Тогава – родена и израснала в Лондон, Миша играе Мариса Купър, която умира в края на третия сезон, тя е сред най-пъстрите характери и критиците й вещаят сериозно бъдеще в киното.

Рейчъл Билсън

Сега – след участието си в О.С., тя не изиграва нито една запомняща се роля, опитва да се впише като лице на няколко модни марки, но и там няма успех.

Бенджамин Маккензи

Тогава – роден в Тексас, Маккензи изиграва другия ключов персонаж – Раян Атуут, лошото момче със златно сърце, осиновено от богато семейство.

Сега – най-сериозната му роля е в сериала Southland

Рейчъл Билсън

Тогава – играе Самър Робъртс, за която било предвидено да се появи само в няколко епизода, но така очарова публиката, че остава до последния епизод на сериала.

Сега – от четиримата, тя единствена може да се похвали с участие в големи продукции. Участва в Jumper, New York, I Love You и L! fe Happens.

Адам Броуди

Тогава – роденият в Калифорния Броуди изиграва аутсайдера Сет Коен, който се сприятелява с Раян, а любовта му със Самър застава в центъра на сюжета. В края двамата се женят.

Сега – през 2007 г. си партнира с Мег Раян в In the Land of Women, през 2009 - с Меган Фокс в Jennifer's Body, а през 2011 - Лейтън Мийстър в The Oranges.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 7
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати