Кръвната група определя характера

Скандали

Кръвната група не зависи от расата, пола или възрастта. Тя се наследява и до края на живота остава непроменена.

Според последните изследвания на японски учени до известна степен кръвната група може да определи нашия характер и наклонности. Това бе потвърдено от над един милион жители на японските острови.

Учените описват три вида групи.

Кръвна група

1. Нулева (0) – притежателите на тази кръвна група са енергични с крепко здраве и силна воля. Имат устойчиви нерви и бързо възстановяват силите си. Те са лишени от емоционалност и имат неуморими стремежи за успех и лидерство. В същото време са много ревниви и амбициозни, това обаче не им пречи да бъдат добри приятели.

2. Кръвна група А - тези хора са съвестни и усърдни в работата си, могат да работят и под голям стрес. По правило са добри приятели. Обичат спокойствието, хармонията и реда. Те са чувствителни, търпеливи и добронамерени. Недостатъците при тези хора са упорството и неспособността да се отпускат в непозната среда.

3. Кръвна група В – това са деликатни, чувствителни и тихи хора с много високи изисквания, както към себе си, така и към другите. Те са явни индивидуалисти, които лесно се приспособяват към всяка среда. Гъвкави са и не страдат от липса на въображение. Представителите на тази кръвна група са творчески личности, чието най-силно желание е независимостта.

Характер

- Кръвна група АВ – тези хора се ръководят изцяло от емоциите си. За тях е важно да постигат баланс. Отношението им към другите е внимателно и справедливо, но понякога могат да бъдат прекалено резки. Знаят как да се забавляват и могат твърдо да защитават позицията си. Те са мислители и често са в конфликт със самите себе си.

Учените установяват, че освен белези на характера кръвната група може да маркира поносимостта към алкохол и потребността от определена храна.

За хората с нулева кръвна група алкохолът не е вреден, за тях се препоръчват говеждото и пилешкото месо. При хората с кръвна група А се препоръчва свинското месо, а за тези от В и АВ - агнешко и заешко.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати