Горещи страсти и прохлада за необвързаните

Басейн парти

Горещо и прохладно едновременно! Какво може да е това? Парти за необвързани край басейна в разгара на лятото! Деветото издание от поредицата Sexy & Single Party ще изпълни София със свежи емоции на 29.08.2013.

Този път темата е LovePool, а етикетът за облекло е нещо морско: моряшка тениска, шапка, пояс, бански, кофичка и лопатка, воден пистолет, плажна топка, надуваем дюшек и всичко останало, което въображението свързва с морската тематика.

Вдъхновяващи танцьори, изящно изпълнение на отбора по синхронно плуване към НСА и хубава музика ще посрещнат над 200 необвързани, които искат да се забавляват заедно. Организаторите отново са подготвили много игри и подаръци.

На входа всеки участник ще получи цветно коктейлно чадърче! То не е предназначено за украса на питието, а е повод за запознанство с представител на противоположния пол, който има същото чадърче, след което двамата печелят по безплатен шот на бара.

Спийддейтинг

Гостите на партито могат да участват и в дуел. В това опасно приключение играят дами срещу господа. Играчите трябва да отгатват предпочитанията на срещуположния пол.

По време на партито флиртът ще е буквално навсякъде. Всеки участник получава още на входа 3 специални флирт карти. Ако си хареса някого, може да напише послание на една от картите, да остави координати за връзка и да даде своята карта на човека, който го е заинтригувал, или на екипа на Sexy & Single Party, които ще предадат картата вместо него.

Търсачите на силни усещания могат да седнат на горещия стол, за да отговорят на провокативните въпроси, които другите им задават или да се включат в бърза 5-минутна флирт среща с непознат.

Sexy & Single Party се организира от SpeedDating3.com на 29 август от 20:00 часа на басейна на Комплекс Camay.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати