Походката на жените издава какви са в леглото

походка

По походката на една жена можете да определите каква ще бъде тя в леглото. Трябва внимателно да се вгледате как върви, как държи главата си, какви са движенията на ръцете ѝ.

Всичко това ще може да ви даде представа за уменията и желанията ѝ в спалнята. Ако жената върви самоуверено, прави не много големи и не много малки крачки, държи главата си изправена, а ръцете ѝ извършват свободни леки движения, докато ходи, това е жена, която знае какво иска в леглото.

Тя е склонна да даде на един мъж много в леглото, но също така иска много и за себе си. Такъв тип дама не е готова да прави всичко, само и само за да угоди на мъжа в леглото. Тя ще се бори за своето удоволствие повече, отколкото ще се опита да угоди на партньора си.

Ако дамата върви, навела глава и е леко приведена или дори едва незабележимо прегърбена, а ръцете ѝ почти не се движат, докато върви, най-вероятно това е жена, която има сериозни комплекси по отношение на уменията си в спалнята. Обикновено такъв тип жени пристъпват плахо с малки крачки.

Такъв тип дама ще се опита да направи всичко възможно, само и само да задоволи всяко желание на партньора си в леглото. Тя няма да мисли и секунда за своето удоволствие и ще е съгласна да направи най-лудите експерименти, стига партньорът ѝ да е доволен от това, което прави за него.

Женска походка

Ако жената върви с пружинираща походка и погледът ѝ е зареян някъде в пространството, а главата ѝ се върти в най-различни посоки, докато ходи, това е дама, която има нужда от секс, но само ако е с любов.

Тя понякога бърка понятията и смята, че мъжът, който ѝ шепне колко е красива, всъщност я обича. Но това ѝ е достатъчно, за да прецени, че може би този мъж е голямата ѝ любов. Тя ще покаже висока класа от страна на майсторство в леглото и ще се задоволи и с малко. За нея прегръдките са по-важни от физическото удоволствие.

Дамите, които вървят съвсем вяло и в това време ръцете им се размахват отстрани, няма как да изненадат мъжа в спалнята с невероятни трикове.

Този тип жени са по-латентни, те чакат инициативата изцяло от мъжа, макар че им се иска и те да я поемат, но просто не смеят. Често причина за това са табута, наложени още в детството.

Виж повече

Рейтинг

5 15
4 6
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати