Няколко идеи за есента

Флирт през Есента

Краят на лятото и началото на есента провокират депресия при някои хора. Но есента ни носи красота, на която можем да се насладим, докато времето е още топло.

1. Сбогувайте се правилно с лятото – връщането на работа след сезона на отпуските не е никак лесно. Откъснете се от летния сезон, като прекарвате почивните дни в пълно спокойствие. Може да организирате кратко пътуване или просто да се разходите в парка. Важното е да не се затваряте вкъщи и да се затрупвате с работа.

2. Потопете се в културния живот – есента е сезонът за откриването на изложби, фестивали и новият театрален сезон. Посетете ги и се насладете на културата.

Есен

3. Направете си пикник – времето е достатъчно топло, за да излезете на открито и да направите пикник с любимите хора.

4. Обновете гардероба си – новите модни тенденции заливат пазара, освен това трябва да се подготвите за задаващите се дъждове и студове.

5. Направете си есенен филмов маратон – гледайте няколко филма на есенна тематика. Например, „Sweet november”, „Autumn in New York“, „Autumn sonata“ и „Come september“.

Есенни Мечти

6. Направете си фотосесия – фонът на златистите дървета е идеален за снимки.

7. Събирайте листа – може да използвате есенните листа за да създадете уникален интериор в дома си.

8. Запишете се на курс – традиционно есента се свързва с училище. Дори да сте от бившите ученици и студенти, може да се замислите да се запишете на някои езиков курс или курс, свързан с вашето хоби.

9. Разходете се в гората – разходката сред природата може да ви зареди с енергия.

10. Отидете за гъби – удоволствие и в същото време физическа тренировка може да ви донесе беритбата на гъби. С тях може да приготвите различни вкусотии. Важно е да вземете със себе си човек, който може да разпознава отровните от безобидните гъби.

11. Отидете до провинцията – най-добрите места за почивка в есенния сезон за извън големите градове. В провинцията можете спокойно да се разходите сред природата, на чист въздух.

Есента може да ни даде възможност да направим това, което не сме успели да направим през лятото.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ани
Ани
26.09.2013 12:52
О да, гората през есента е страхотна
1
0