Характер на жената според деня на раждане

Характер на жената

Има много критерии, по които може да се определи характерът на един човек. Денят на раждане е един от тях. Може да разберете специфични особености за характера на всяка дама само по деня от седмицата, в който е родена тя. Ето как:

Понеделник – Тези жени са изключително чувствителни и романтични. Имат силно шесто чувство, което рядко ги подвежда. Въпреки това често се впускат в ненадеждни и съответно – нетрайни връзки, въпреки че предчувстват скорошния край. Това е така, тъй като просто не могат да бъдат сами.

Вторник – Тези дами грабят от живота с пълни шепи. Това е така, тъй като напълно знаят как да го направят. Въпреки че са независими, в перфектната за тях бурна и страстна връзка се раздават на 100 %. Скуката и еднообразието ги убиват.

Дене на раждане

Сряда – Жените, родени в този ден, предпочитат уюта, стабилността и комфорта. Изключително мъдри, те притежават невероятно постоянство. Имат една дълга връзка в живота си, на която много държат. Ако поради някаква причина тя е приключила, те остават за дълго сами и вече трудно могат да се доверят.

Четвъртък – Най-добрата дума, която ги описва, е нетърпеливост. Те искат всичко – тук и сега. А това, съчетано с буйния и непримирим характер, прави взривоопасна комбинация. Не са по компромисите и мразят да им губят времето.

Жени

Петък – Тези нежни мечтателки не са по шумните събрания. Те по-скоро предпочитат да се наслаждават на природата или да четат книги. Педантки са по отношение на външния си вид. Поради това те често-често събират погледите по улиците.

Събота – Тези невероятни манипулаторки са толкова загадъчни и потайни, че може би никога не ще успеете да ги опознаете напълно. Изключително интелигентни, те могат да се справят с всичко.

Неделя – Тези дами винаги се подчиняват на волята на сърцето си. Непредвидими, емоционални и фатални – това са те. Във всеки един момент могат да ви изненадат с нещо. Малко мъже могат да се справят с подобна буря, но веднъж успели, те ще съзрат в тази жена сериозно отношение и всеотдайност.

Рейтинг

5 3
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати