Мъжете оценяват жените първо по дупето и бедрата

заглеждане

На всяка жена може би поне веднъж ѝ е било чудно какво първо забелязва той в нея. Както знаем, първото впечатление е най-силното и яркото, което оставяме в един човек, когато се запознаем с него. Поради това всяка жена се стреми да изглежда добре както в официална ситуация, така и в ежедневието си.

За жалост обаче, мили дами, трябва да бъдете разочаровани – перфектният маникюр и супер скъпата чанта, която сте си купили, далеч не са първите неща, които мъжът ще забележи. Да, те ще накарат всяка жена да позеленее от завист, но нали целта е да впечатлите мъжката аудитория.

Най-важното, което трябва да знаете, е, че мъжете изобщо не са комплексно устроени. Най-важни са първите пет минути на запознанството. Първото нещо, което един мъж забелязва веднага в една жена, е физическата хубост, както и нейното излъчване, и по-специално – дали е секси. Но не се притеснявайте – не трябва да изглеждате като топ модел. Всеки мъж има индивидуален вкус и харесва различни неща в жените.

Женски бедра

Склонността на мъжкия пол да оценяват жените по параметрите на техните гърди е всеизвестна. Скорошно проучване обаче твърди, че по-голямата част от мъжете обръщат повече внимание на дупето и бедрата. Те са същински магнит за мъжките погледи.

И както при любителите на женските гърди има безброй разногласия относно размера, формата, т.н., то същото важи и за дупето. Мненията са изключително разнородни.

Сходство във възгледите си за женското тяло мъжете постигат по въпроса за това, че то трябва да е стегнато. Теориите и оценките обаче, които се дават, са изключително разнородни.

Бедра и дупе

Излиза, че южняците, каквито сме и ние, българите, държат най-много на здравото и повдигнато дупе. Смята се, че именно по този признак се определя една добра бъдеща майка, която ще може да ражда здрави и силни деца. В миналото се е считало, че жена с обемисти задни части може да роди много деца.

При европейците от северните страни най-важни са гърдите. Тези народи до преди само стотина години са се препитавали главно с лов и риболов. Липсата на млекодайни домашни животни ги карала да смятат за ценни жените с големи гърди, за да могат да изхранват децата. Многодетните семейства в северните краище са били дефицит, тъй като животът им е зависел от бюста на майката.

Има теория, която твърди, че на притежателките на красиви и големи гърди природата обикновено е отнела от красотата на дупето. На тази максима се крепи философията и бизнеса на пластичните хирурзи.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Катерина
Катерина
12.10.2013 15:21
Глупости
1
1