Какво говорят за нас любимите ни храни

Сладки неща

За всеки човек съществува определен тип храни, които предпочита и даже е пристрастен към тях.

Екипи от експерти смятат, че вкусовите ни предпочитания могат да бъдат сигурен код за дешифриране на характера ни.

Месо

Месо

Хората, които доста често консумират местни продукти, са склонни на необмислени постъпки. Жизненият път на тези личности се характеризира с множество резки възходи и падения.

Те са много импулсивни и често действат прибързано, което им навлича сериозни проблеми. Любителите на месото трябва да се научат да бъдат по-уравновесени.

Риба

Хората, които обичат често да хапват риба, са склонни на големи компромиси. Тези личности са изкусни дипломати и могат да достигнат до целите си без да влизат в излишни конфликти.

Феновете на морските продукти са добри анализатори, но като цяло са меланхолични хора.

Плодове

Хората, които обичат плодове, са работливи и творчески личности. Характерно за тях е, че обичат да клюкарстват и силно се интересуват от чуждите проблеми. Плодовите маниаци не винаги стигат до високи позиции в службата, но не остават незабелязани заради тяхната индивидуалност и креативност.

Зеленчуци

Зеленчуци

Любителите на зеленчуците в повечето случай са вегетарианци.

Хората, които често похапват зеленчуци, имат силни лидерски качества и са много целеустремени. Те не се отказват, докато не стигнат до набелязаната цел. По правило тези личности са много практични.

Сладки изделия

Хората, които често посягат към сладките изкушения, са склонни бързо и лесно да изпаднат в депресия. Те трудно успяват да решат житейските си проблеми и често губят самообладание. Препоръчително е, за да подобрят душевната си организация, да намалят консумацията на сладките продукти.

Млечни продукти

Като цяло хората, които често консумират млечни продукти, са много открити и приятни личности. По принцип тези хора са максималисти и винаги се стремят да покоряват върховете пред себе си.

Представителна извадка е направена и за хората, които често хапват пица, хамбургери и хот дог. Според нея тези хора отказват да се разделят с детството си.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати