ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Унгарци избират Мис Пластична операция

Унгарци избират Мис Пластична операция

Унгарци избират Мис Пластична операция

Крайно време беше! Във века на пластичните операция тунингованите жени ще излъчат най-красивата.

Тя обаче със сигурност ще е унгарка, след като в страната първи се сетиха да организират конкурс Мис Пластична операция.

И докато в обикновените конкурси за красота задължителни са ръстът и мерките на талията, ханша и бюстът, в пластичния конкурс условието е участничките да имат силиконови гърди, липосукция и ботокс.

Всички претендентки за титлата трябва да предоставят документи, които удостоверяват посещенията им при пластичните хирурзи.

Има и възрастова граница - дамите трябва да са между 18 и 30 години.

Всъщност идеята за конкурса е на пластичните хирурзи в Унгария. Целта им е да я популяризират сред местните жени, сред които операциите за разкрасяване не са толкова предпочитани, както по света.

Унгарци избират Мис Пластична операция

Конкурсът ще бъде журиран от най-добрите хирурзи в Унгария. В момента тече записването, а финалът ще бъде на 9 октомври. Мис Пластична операция ще получи апартамент в центъра на Будапеща. Втората в крайното класиране ще кара луксозен автомобил, а бронзовата медалистка ще получи езкотична екскурзия.

В бившата соцрепублика пластичната хирургия не е никак популярна. Местната култура пропагандира, че девойките трябва да се гордеят с даденостите си по рождение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
www.yorkers.org пластична операция
www.yorkers.org пластична операция
17.09.2014 06:14
В България по клубовете е пълно с мис пластични операции.
0
0