Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Най-тъпите подаръци за мъже

Най-тъпите подаръци за мъже

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 8 Снимки

Сувенир


Купен от най-екзотичното място в света, ръчна изработка и натоварен със сантиментална стойност, сувенирът няма да има особено голяма стойност в неговите очи. Той просто ще види някаква фигурка. Внимавай, тъй като различните хора си имат различни вкусове и интереси.

Колкото и да е трудно да се избере подходящ подарък за една жена, толкова по-трудно е да се направи това за един мъж. Те са доста по-непредсказуеми, що се отнася до предпочитание за подаръци.

И ако си мислите, че да играете на сигурно и да подарите някой козметичен комплект, пуловер или поредния сувенир, е добра идея, то е по-добре да помислите пак. Защото няма нищо по-разочароващо от тъп подарък, който крещи в ръцете на вашия любим, че нищо интересно не ви е хрумнало.

Ето защо в галерията горе подбрахме най-тъпите подаръци, с които ще разочаровате по-силната си половинка. Не си помисляйте за миг да му вземете някои от тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Случаен
Случаен
24.12.2014 21:44
Проблемът е в това, че жените често (да не кажа винаги) купуват неща, на които на тях им харесват. После гледат как другият пол ги носи отново за тяхно удоволствие (недай си боже мъжа да пропусне, тогава следва ад...). За съжаление са много малко момичетата/жените, които наистина се интересуват какво реално би допаднало на човека от другата страна. Разбира се г-жа Тодорва също е права, но в крайна сметка всичко се свежда до колко добре познавате близките си хора. Стига толкова от мен, желая ви весели празници! :)
0
0
Айгюл
Айгюл
26.02.2014 16:37
Е,то нищо не остана за харесване, освен златно бижу или автомобил
2
0
миташки
миташки
08.02.2014 00:34
по-тъпа статия не бях чел отдавна...пълна глупост е написаното
1
0
Тодорова
Тодорова
10.01.2014 10:25
Обаче,уважаеми автори на това четиво-съпругът ми се радва безумно на хубава вратовръзка(има много ,но обича да ги сменя,пък и редовно ходи с костюм!)и обожава хубави парфюми!В този ред на мисли-синът ми от малък обича да му подаряват дрехи!Всеки човек е различен,така ,че е абсолютно погрешно да се обобщава!А и козметичният комплект не е задължително да е евтин и грабнат по този начин-много често ги избирам след порядъчно обмисляне и по каталог!!!
2
1
Гост
Гост
09.01.2014 17:08
Интересно... а какви са "интересните" подаръци за мъже?
8
0