ezine.bg»Статии»Любопитно»Иновации»Бебета с чипове от тази година?

Бебета с чипове от тази година?

Бебета

Скорошна публикация във вестник „Corrire di Roma“ създаде много полемики. Според статията в изданието, след месец май през тази година, на всички бебета в Европа ще им бъде имплантиран подкожен микрочип.

Той щял да бъде с размерите на оризово зрънце. Изданието твърди, че микрочиповете ще бъдат въведени в държавните болници с идеята по този начин да се предотвратят изчезванията или отвличанията на деца.

Според информацията в статията има много страни, където подобен метод вече е въведен и чипът се поставя чрез ваксинация. Той съдържа информацията за лицето – дата на раждане, име, кръвна група и т.н. Италианският вестник твърди още, че чипът ще бъде с мощно приемно устройство, което ще има връзка с Глобалната система за позициониране (GPS).

Твърди се още, че въпросното устройство ще бъде свързано със спътник, който ще управлява включените в него устройства. От вестника бързат да ни уведомят, че не само новородените ще могат да имат подобно устройство.

Слагането на чипа ще бъде безплатно, без значение коя е датата и годината на раждане, достатъчно ще бъде само да се попълни формуляр. В Консултативния комитет по контрол на населението (Comitato Consultivo per il Controllo della Popolazione) имат предвид имплантирането на подобни микрочипове на хора, които са родени преди да бъдат официално пуснати микрочиповете през май.

Бебе

Създателите на статията са убедени, че подобна технология ще предотврати голяма част от случаите на отвличане на деца. От изданието смятат, че технологията ще бъде полезна и в друг аспект – обмисляло се през 2017 година да се слагат подобни чипове и на опасни престъпници.

В статията е упоменато още, че въпросните микрочипове ще се поставят под кожата на левия лакът или над палеца на лявата ръка и това няма да донесе никаква болка на малкото бебенце.

И след като тази новина разбуни духовете и събуди голям интерес, оказа се, че не е вярна. В италианските медии тази година са решили да изпреварят първи април и да пуснат няколко информации, които не са истина. Преди обаче „сензационната новина“ да бъде разкрита, намери сериозен отзвук и в Германия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
bubs
bubs
25.08.2015 22:37
Май всичко писано в Библията почва да се сбъдва.
666-The number of the beast
4
0
хохохахо
хохохахо
26.03.2014 18:40
Внимание! Пробват ни акъла... и така до като свикнем с мисълта за опръстеняването, което ни подготвят глобалистите. А това се прави със съвсем други цели.
6
0