Умен сутиен се разкопчава, само когато сме влюбени

Сутиен

Японска марка за бельо създаде сутиен, който ще можа да се разкопчава, само когато една жена е влюбена в обекта на своите желания.

Новото технологично бельо се продава в комплект с пулсомер, който е синхронизиран към мобилно приложение. Приложението ще може автоматично да откопчава сутиена, когато усети пулса на истинската любов.

Компанията Ravijour уверява бъдещите си клиенти, че няма опасност сутиенът да се откопчае, когато спортуват. Мобилното приложение може с точност да разпознава кога увеличената сърдечна честота е причинена от физически упражнения и кога от любовни трепети.

Сутиенът ще следи ускоряванията на пулса, които се причиняват от високите нива на хормоните, отделяни от медулата на надбъбречната жлеза, която освобождава адреналин в кръвта.

Сутиени

В сутиена е вграден сърдечен монитор, който може да реагира на всяко увеличаване на пулса, като изпраща сигнал към мобилното приложение, подобно на Bluetooth.

След това приложението проследява промените в продължение на няколко минути, за да разбера какво точно е причинило увеличението. Когато пулсът достигне нивото на истинската любов, сутиенът буквално се разтваря.

Друг японски производител Wacoal наскоро представи на пазара идея, която според него ще направи живота на жените много по-приятен.

Рекламната стратегия на компанията се крепи на факта, че на всяка жена поне веднъж ѝ се е случвало да ѝ се скъса презрамката на сутиена или да ѝ се извади подплънка, докато е на вечеря навън.

Любов

За тази цел японците са измисли автомати за сутиени, подобни на автоматите за безалкохолни напитки, от които всяка жена ще може да пазарува за няколко минути.

Всеки автомат е снабден с подробна таблица с размерите, а ако нещо се обърка, винаги можете да върнете сутиена в специален отвор на машината.

Автоматите, в които може за няколко минути да се снабдиш с определена вещ, се радват на голяма популярност по света. По улиците на Англия и Германия от подобен автомат например може спешно да си купиш чадър, ако завали.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати