ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Риби

Какъв любовник е зодия Риби

Жана Г.Жана Г.
Новак
554247
Любовник

Мъжът Риби е страстен, емоционален и абсолютно непредсказуем в леглото. Той би направил всичко за партньорката си, но в същото време не забравя и за своите желания.

Мъжът Риби има слабост към чувствени дами, които са готови да експериментират в спалнята. Той предпочита дами, които искат да командват парада в леглото. Мъжът Риби е влюбчив и смята всяка своя партньорка за своя любима, независимо от броя им.

Докато е с нея, той се държи с жената като с кралица, но това не му пречи да прави същите усилия и за да задоволи желанията на някоя друга дама. Трудно можете да накарате мъж Риби да ви е верен, но със сигурност ще останете доволни от него в леглото.

Освен това мъжът Риби е романтик, той засипва дамите с комплименти, подарява им цветя, склонен е дори да пише стихове в тяхна чест.

Сексът с мъжа Риби е като награда, която се получава след много търсене и жертви. Този мъж е творец в спалнята и е способен на неща, които трудно ще намерите на друго място.

Зодия Риби

Мъжът Риби е прахосник и за него е удоволствие да дава всичките пари, които има, за подаръци, особено ако те са свързани с удоволствия в леглото. Секс играчки и красиво бельо са задължителните аксесоари, които ще получите от любовник, роден под знака на Риби.

Когато иска да има една жена, мъжът Риби иска това да стане веднага. Той дори може да се озлоби, ако това не се случи в желаното от него време.

Мъжът Риби предпочита да има тайни връзки с жени, които имат съпруг или сериозен приятел. Така избягва обвързване, а освен това смята, че такива жени са по-опитни.

За него са подходящи дами, които искат да получат огромно удоволствие в леглото и са готови да дадат същото на партньора си.

Мъжът Риби обича да бъде глезен, събличан бавно, масажиран и целуван. Той има много еротични фантазии и за него перфектна е жената, с която може да осъществи всичките.

Мъжът Риби е истинска ценност за дамите, които нямат нищо против грубия секс. Любовникът Риби е готов да бъде роб, но с удоволствие се превръща и в строг господар, но с мярка.

Мъжът Риби е любител на креватните забавления, в които има повече от двама участници.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.1
51
43
30
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Диди
Диди
28.02.2014 13:07
Много вярно!!!
2
3
ани
ани
20.02.2014 13:09
точно така е:)
2
3