ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Лъв

Какъв любовник е зодия Лъв

Любов

Мъжът Лъв е като магнит за дамите и винаги се възползва от това свое качество. Влезе ли в помещение, пълно с жени, той на секундата набелязва жертвата си.

Лъвът предпочита ефектните дами, които предизвикват възхищението на останалите. Ако приятелите на мъжа Лъв са очаровани от някоя дама, за него е въпрос на чест да я вкара в леглото си.

Мъжът Лъв е готов да направи много за една жена в леглото, без значение дали има чувства към нея или не. Но иска през цялото време да чува, че досега тя не е изпитвала такова удоволствие с никой друг мъж.

Зодия Лъв

Мъжът Лъв е тиранин и в леглото. Дори жената да не иска да опита нещо ново, той меко, но упорито ще осъществи целта си.

Лъвът е влюбчив, да бъде под влиянието на чара на някоя жена е естественото му състояние. Заради ново увлечение той е готов да зареже семейството си, а след някой и друг ден ще се върне, но без да се моли, а със съзнанието, че прави подарък на постоянната си партньорка.

Лъвът е хищник и за него представлява интерес и удоволствие не само постигането на целта, но и преследването на плячката. Той е готов да чака дълго и да дебне жената, докато не настъпи подходящият момент да я съблазни.

Страст

След като е постигнал целта си, Лъвът често губи интерес, освен ако дамата не сменя постоянно линията си на поведение, за да е непредсказуема.

За Лъва сексът е поредният начин да демонстрира своето превъзходство над другите мъже, и за да постигне съвършенство в любовната игра, той се образова по различни начини.

За него най-важна е любовната игра, в която той е майстор. Това е моментът, в който Лъвът ще даде всичко от себе си. След това обаче той изобщо не се замисля за удоволствието на дамата, а при по близък контакт е концентриран само в своите усещания.

Жената за Лъва е трофей, който трябва да бъде част от колекцията му. Стенанията на дамата в леглото са комплимент за Лъва, който се чува поласкан от възможностите си.

Лъвът предпочита пози, в които той командва положението в леглото. Той не иска насоки от дамата, а само да чува комплименти за уменията си.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
dariq
dariq
27.03.2015 23:07
A taka zaslyjava si
0
0
станислав
станислав
28.11.2014 17:42
Лъвицата е много ината. Моята приятелка е Лъв :)
3
1