Чанта-зарядно пълни батерията на телефона за час

Чанта-зарядно

Един от малкото недостатъци на Айфоните, които напоследък станаха много актуални и желани, е бързото изтощаване на батерията. Заради многото екстри, които има модерното устройство, не може да издържи в активен режим особено дълго време.

Това се отнася за повечето нови телефони и смартфони. За човек, който работи, провеждайки обаждания постоянно обаче, това може да бъде сериозен проблем.

Днес вече тази пречка не стои на пътя на дамите благодарение на новата чанта, която едновременно с функцията си на елегантен аксесоар, изпълнява и функцията на зарядно устройство за мобилни устройства.

Наречена е emPOWERED и е комбинация между модерното и полезното – красив дамски аксесоар, който може да помогне и в критичен момент, когато телефонът е на път да се изключи.

В чантата има вграден несесер със зарядно устройство. За да се зареди напълно Айфон 5, е необходим само един час. Чантата EmPOWERED е изработена от луксозна кожа и има дръжка, която може да се сваля.

Айфон

Новата чанта-зарядно може да помогне не само на хора с Айфон - зарядното се справя успешно и с други устройства – телефони с операционна система Андроид, камери, дори четци за електронни книги.

Новата чанта е произведена в Ню Йорк и може да бъде закупена за сумата от 150 долара. Още по-хубавото е, че чантата има разнообразие в цветовете – дамите могат да избират между единадесет различни цвята.

От компанията, която е създала чантата, обещават съвсем скоро да има и нови модели, за да могат дамите да имат по-голям избор. Съвсем скоро се очаква да излезе и колекция, която ще бъде подходяща за мъже, за да не се чувстват господата пренебрегнати.

Това всъщност не е първата чанта със зарядно устройство – през миналата година в Австралия беше представена чантата Mighty Purse. Тя пък може да бъде закупена на по-ниска цена от emPOWERED - на цена от 100 долара.

Подобни функции има и чантата Hustle. За нея обаче желаещите ще трябва да се поохарчат повечко - цената ѝ варира между 140 и 250 долара.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати