ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Жените, които никога не се омъжват

Жените, които никога не се омъжват

1 от 10 Снимки
1. Жената-егоист
Тази жена е красива, амбициозна, секси и много разглезена. Тя е горда с външните си данни и използва своя чар за постигане на целите си. В името на това, че те задължително трябва да бъдат реализирани, тези жени са готови на флиртове и не само флиртове.

Е, кой мъж ще търпи до себе си флиртаджийка?

Ако все още не сте семейна и непрекъснато си биете главата в стената с въпроса "Защо не ми върви с мъжете? ", проверете дали не сте от някоя от следните групи жени.

Това са тези представителни на нежния пол, които поради различни причини от своя характер не успяват да си намерят партньор в живота.

И повярвайте ни, много от мъжете, които прочетоха тези типажи са съгласни с написаното!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 5
3 6
2 3
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (53)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
06.06.2019 09:10
Откакто съществува човечеството жените са си все същите. Започнаха да остават неомъжени отскоро - откакто им промихте мозъците с тия феминистки глупости (на които целта е жената да остане сама и незащитена).
1
3
Потребител#180504
Мдааа... Ненавиждам всички форуми щото всички разбират от всичко и се изказват за всичко..и вместо да се усъвършенстват в нещо което им е кеф и да отидат да бачкат там където могат да извадят реални пари в реална ситуация и конкуренция... стоят в безмислената мрежа и си губят времето с безкрайни и безкрайно глупави спорове... Та, в предвид факта че съм временно в нашето мило отечество, реших да си почина губейки време в нета. Ще се опитам да бъда кратък.. щото ако се впусна в изброяване на безбройните положителни качества които притежават младите дами, няма да ми стигне идната седмица. Мили млади момичета (някакви се там щастливо омъжени,
някакви си там самотни дето чакат принца с коня и т.н. и т.н.) кой ви обясни че трябва и
можете да си партнирате с мъжете... кой глупак ви излъга че сте умни и адски красиви и това е всичко което трябва да притежавате за да успеете в тоя илюзорен свят.. кой тъпак ви излъга че цял живот ще сте на 20 години и ММА бойците от чалга дискотеката с празни джобове ще се избиват само за да им се усмихнете.. та 99% от принцесите не знаят разликата между трапец и правоъгълник и мечтаят да се усамотят в някоя дискотечна тоалетна с някой мускулест охранител..другата част пък от тия същества не излизат от МОЛ-а и когато им направиш път в асансьора са готови да те ударят щото според тях ги сваляш... Еййййй, хорицааааааа, нямате си и най-малка представа колко е изостанало българското общество. За кво равенство между половете си говорим..
Младите момичета са нищо неструващи кифли, а момченцата-необразовани лъвчета с мечти за лимозини и за световния ММА ринг... Жените след 30 пък са комплексирани че са вече стари (пък то си е така) и че няма достойни мъже които да ги заслужават (а достойнството се измерва единствено с обема на банковата сметка). Като капак онзи ден чета няква велика мъдрост на някава съвременна женичка че "бедния мъж не е секси"... А бедния мъж у нас е беден щото има ценности, щото е смазан от безкрайните компромиси които трябва да прави със себе си за да си вземе заплатката с която да си плати сметките, да се лишава до следващата заплатка... и да слуша от любимата си жена всяка вечер че той е едно голямо НИЩО... Оф Оф Оф ООООООООф. Пак започна да ми се повдига... Благодаря на Бог че ми даде здраве и сила да завърша второто си образование и да поработя далеч от тая тиня... Тежко и горко на тия дето остават в милото ни отечество...

PS: Българските женички да продължават да си чакат богатия принц на кафето в МОЛ-а и да се пазят да не им се улющи маникура, а пък мъжете който мислят че могат-да изчезват час по-скоро със бясна скорост от тая кал.. Щото България не е света и света не е България.. А живота е само едничък! Останалите, които вероятно съм пропуснал - Бог да им е на помощ...
6
3
Svetleto
Svetleto
02.12.2016 12:22
Към "по-умет от всички жени взети заедно":
Простак.
Възможно е и да има психически отклонения със сериозни нарушения в мисленето и емоциите.И определено мрази жените, защото майка му като малък го е малтретирала. Може и гей да е, което е най-малкият му проблем.
А що се отнася до мен, щастливо омъжена съм повече от десет години и имам някои от изброените в статията "недостатъци" :-)
10
1
тип:философката
тип:философката
06.07.2015 19:26
Няма да се хабя даже да изчета всички коментари (сега авторът-мъж ще ме заклейми като бонус тип мързелана). Със жените съм съгласна, с мъжете не (опа...кучка и феминистка). Сигурна съм, че има и свестни мъже (досадна ласкателка), но в днешно време са на изчезване или на из..ейване! Във всяка една "лоша" черта на жената мога да изтъкна и някакъв плюс! Но Св. Мъж вижда само лошото! Винаги! Значи по тази статия си правя заключението, че перфектната жена е мълчаливо сумтящо същество без капка самочувствие и мнение, не е уверена, тъпа и необразована като фасул, не може да каже копче по никоя тема, свежда глава пред всеки мъж като наакано дете, съответно не успява в никаква професия в този мъжки свят, стои си у дома и си сипва кротко от вечерята, която тя е сготвила, ако остане за нея, и за десерт (за нерадост на мъжете) в леглото е най-голямото а-сексуално дърво...именно заради гореописаното! Не знам как един мъж би бил горд с такава жена! И г-н Автор, моля нека не си вадим кирливите ризи, защото не е приятна гледка за никого, било то мъж или жена, а на мъжкото съсловие ризите им са направо фосилизирани!(в такива моменти и при такива думи българският мъж вместо да се гордее и впечатли от жената, той се чувства засрамен и унижен, че не е толкова начетен, можещ, знаещ, СИЛЕН!) Мили дами и по-малко дами, на вас ще кажа, бъдете естествени, и лоши и добри и силни и слаби, но никога в едната крайност, именно в многото ни лица се крие чара ни (покровителят ни е Луната, тя е също многофазна има силен магнетизъм). От всичко по малко с мярка! И не позволявайте на който и да е да ви заклейми като "неставащи" за брак, партньорство и т.н.! А и всеки търси различни неща в човек, това което един го кефи, друг го отвращава! Знаете за влака...;) Важно е да не ви дреме кой какво мисли, важно е като се погледнете и чуете отстрани, като наблюдател на себе си, да ви хареса и да вярвате в правотата си! Защото ние имаме нещо, което мъжете нямат и никога няма да разберат, ИНТУИЦИЯ! (За мъжете, които се смеят и си казват - това са врели некипели, ще го поднеса по-научно: Интуиция = пряк достъп до подсъзнанието, където се смята, че се крие неразвитият капацитет на човешкия мозък.)
15
19
по-умет от всички жени взети заедно
по-умет от всички жени взети заедно
04.12.2015 12:34
Хей философке! Не знаеш ли че жените стоят по-долу от мъжете и винаги ще стоят? Когато жена се направи по-умна от мъж, за да го впечатли, винаги ще си остане дърта магарица без история. Мъжете и те са вече модерни, освободени от еманципацията. Природата е създала жените само за разплод и удоволствие на мъжете, които са градивният пол, и на тях се дължи техническият програс. С идеята за равноправие феминизмът обазличи женския пол и той вече няма никаква стойност. За какво им е на мъжете да се женят, след като жените сами вече им предлагат секс и не се налага да ги гонят? Децата са единственото нещо, заради което мъжете се женят, но и това ще остане в миналото, защото трябва да се избира м/у отговорностите с продължаването на рода, и безпроблемен живот само с удоволствия. А и не е гаранция, че поколението ще е мъжко, което да продължи рода. Жените винаги са били стока-собсвеност на мъжете. Сега тази стока има претенции за равенство и вече няма никаква стойност за мъжете. Трафика на жени за проституция го доказва. На мъжа не му трябва вече жена за семейство, а за удоволствие проститутки много. Така че жените феминистки-кариеристки ще си остават дърти моми и никой мъж няма да ги иска, освен ако (докато) им харчи парите за собсвено удоволствие, които са изкарали. После шут и следващата кариеристка за използване. Едно нещо не разбират жените с утопичните си идеи за равенство с мъжете, че никога няма да са равни, а от там и равноправни. Защото не са равностойни физически и умствено.
- "Жените съществуват единствено само за разпространението на човешкия род и с това се изчерпва тяхното предназначение." - Артур Шопенхауер!
Философке!!! Това е философия от векове, запазила се и до днес, обяснявана и от много други философи. Но ти сигурно си по-голяма философка и от тях , а щом си и феминистка, много бой ще ядеш от мъжете, на които не им минават тези женски простотии за равенство и равноправие.
36
35
Милена
Милена
13.12.2014 14:21
Изключително некомпетентна статия!!!!!Всяка жена си има своите недостатъци и познавам жени от тези типажи който сте изброили,който са омъжени,така че статията ви не струва!!!!!!!
19
7
Бени Занева
Бени Занева
11.09.2014 09:58
Ми тогава не би трябвало да има омъжени жени според тази статия !
21
2