ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Овен

Какъв любовник е зодия Овен

Овен

Овенът е агресивен и енергичен и тези негови качества проличават и в спалнята. Той е и егоистичен и това няма как да остане скрито от партньорката му.

Това е мъж, който ще изненада дамата с фантазиите си, но ще се интересува повече от собственото си удоволствие, отколкото от нейното.

Мъжът, роден под знака на Овен, лесно може да накара една жена да изгуби ума си по него. Но в същото време дамата през цялото време ще има чувството, че седи върху вулкан, който всеки момент ще изригне.

Овенът е ревнив собственик, той иска от партньорката си да принадлежи само и единствено на него. В същото време обаче той смята, че неговият любовен живот може да е разнообразен и да включва много партньорки.

Той може да изневерява, но ако партньорката му дори си позволи да флиртува с някого, отношенията им ще приключат веднага. Овенът мечтае за романтика в спалнята, но в същото време той е склонен към по-брутални забавления в леглото, което трудно се харесва на повечето дами.

В спалнята Овенът иска да доминира и да подчини изцяло дамата. Тя трябва да играе по неговите правила и да се съгласява на всяко негово хрумване.

Зодия Овен

Мисионерската поза е истинско табу за мъжа, роден под знака на Овен, той смята, че в леглото постоянно трябва да се експериментира. Рутината не е за този мъж, тя му се струва скучна и досадна.

Овенът не е от мъжете, които дълго могат да чакат дамата да каже „да”. Той иска да получи всичко веднага, в противен случай рязко губи интерес. Със сигурност дамата, която дори веднъж се озове в спалнята с мъж, роден под знака на Овена, няма никога да забрави тази нощ.

Мъжете, родени под този знак, имат нужда да са сигурни, че са истински тигри в спалнята. Затова се радват винаги, когато получават комплименти за уменията си в леглото.

За Овена е идеална партньорката, която постоянно е готова да следва лудите му експерименти. А ако тя има предложения за нещо наистина смело в спалнята, той ще се привърже много бързо към нея. За да задържите мъжа Овен за повече от една нощ, трябва да сте много изобретателни в леглото.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати