ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Водолей

Какъв любовник е зодия Водолей

Любов

Водолеят се чувства щастлив само тогава, когато усеща, че е необходим на някого. Това негово качество се проявява силно и в спалнята. За представителите на зодия Водолей е важно да знаят, че са доставили на жената удоволствие, каквото тя не е получавала досега.

Мъжът Водолей е скромен и предпочита дамата да направи първата крачка. Той не е от мъжете, които ще се молят с дни на жената да дойде в спалнята им. Водолеят търпеливо ще изчака дамата сама да прояви желание да покаже страстта си пред него.

За мъжа Водолей интересна е дамата, която е не само негова партньорка в леглото, но също така и негов най-добър приятел, с когото да може да споделя всичко.

Съвсем нормално, според родения под знака на Водолея, е да обсъжда някакви лични или бизнес проблеми с партньорката си, докато се забавляват заедно в спалнята.

Водолей

Водолеят харесва жени, които са непредвидими. Най-добре върху него действат дами, които ту са непристъпни, ту са готови да правят секс където и да е, само да е с него.

Върху представителите на зодия Водолей действа много силно съчетанието от сексуалност и интелект, затова не пропускайте възможността да блеснете в паузите между горещите моменти в леглото.

Водолеят смята, че любовната игра е най-важната част от секса. Той отделя толкова много внимание на различните видове любовни игри, че накрая оставя съвсем малко време за същинския секс.

Водолеят действа много бавно в спалнята, той получава удоволствие от всяка една секунда, от всяко докосване и се опитва да удължи това удоволствие.

За Водолея спалнята е сцена, в която той не иска да играе една и съща роля два пъти. За него е важно партньорката му да измисля нови и нови предизвикателства, които да направят любовния му живот по-интересен.

Понякога Водолеят може дори да е груб в стремежа си да покаже, че е готов на всичко, за да достави на дамата удоволствие в леглото. Той харесва всички пози и всички видове любовни игри, тъй като за него най-важната част от секса е да усети, че е доставил удоволствие на партньорката си.

Рейтинг

5 3
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Вили
Вили
02.04.2015 13:30
мъжът Водолей не е за всяка жена ;-)
3
0
диян
диян
19.03.2014 18:09
лили, ела при батко една ве4ер да та оножда,4е после един месец кат 4уйш за секс с водолей ще бегаш да са крийш при мама
5
2
да опънеш мери и лили
да опънеш мери и лили
16.03.2014 14:51
Мери ,лили хванете се за палците мили ми дами
6
2
мери
мери
12.03.2014 13:40
пълни глупости
0
5
Лия
Лия
07.03.2014 13:41
Смешници - много лигавене - накрая нищо, един як секс не могат да направят...
8
9