Първата буква от името сочи любовните предпочитания

Любов

Уникално изследване на експерти по фонетика показва, че първата буква от името ни, която се възприема като доминираща, показва специфичните любовни предпочитания на всяка жена.

А – тези жени искат едновременно агресия и нежност. Жените, чието име започва с тази буква, обикновено са много енергични. Те имат нужда от силни емоции и изненади, а монотонното ежедневие ги кара да бягат надалеч.

Б – жените, чието име започва с буквата Б, се влюбват много трудно. Те са предпазливи и дълго изпитват мъжа преди да го допуснат до леглото си. Тези жени търсят спокойствие и уравновесеност в една връзка, като скандалите са това, което най-много ги плаши.

В – това са страстни жени със силни инстинкти. Жените с начална буква В в името си обичат силните мъже от типа мачовци. Те се разочароват много лесно от мъжете, но за сметка на това не страдат дълго след края на една връзка, а бързо си намират утеха.

Г – тези момичета искат пълно обвързване. Жените с тази буква са склонни да се отдадат напълно в една връзка и очакват същото и от своята половинка. Те бързо наказват либералното поведение, но в същото време не позволяват на мъжете да ограничават свободата им.

Д – това са мили и романтични жени. Те са много нежни създания, които преживяват тежко любовните разочарования. От един мъж те очакват отдаденост, любезност и грижовност. Жените с тази буква са лесно раними.

Е – тези жени са упорити и свободолюбиви. Ако името ви започва с тази буква, означава, че в една връзка търсите авантюризъм и ексцентричност. Жените с тази буква не обичат самотата, но и никога не биха поддържали връзка със скучен мъж.

Влюбване

Ж – сантиментални и лоялни дами. Това са жени, които изискват доверие и уважение от партньорите си. Те са много искрени и очакват същото от мъжа до себе си, като не са съгласни да прощават предателства и лъжи.

З – амбициозни момичета, които винаги изпъкват. Тези жени са пълни със живот и обичат разнообразието, като един мъж трудно може да задържи вниманието им за дълго. Те обичат подаръците и скъпите екскурзии.

И – тези жени имат нужда от мили, дребни жестове. Жените с буквата И в началото на името обичат половинките им всекидневно да им доказват любовта си чрез малки жестове, които могат да ги направят наистина щастливи.

Й – егоистки. Тези жени са много глезени и постоянно изискват от партньорите си пълно обожание, така че да се чувстват центъра на Вселената.

К – имат нужда от постоянни доказателства за любов. Жените с първа буква К непрестанно се лутат между любовта и съмнението, че тя съществува. Затова тези жени имат нужда половинките им постоянно да им доказват любовта си.

Л – любвеобилни натури със склонност към зависимости като алкохол, цигари и хазарт. Тези жени имат крехка психика и имат нужда от мъж, който ще им бъде стабилна опора.

М – тези жени лесно се привързват. Жените с тази буква обичат импулсивните действия и са склонни да се влюбят още на първата среща. Те обичат романтичните жестове.

Жени

Н – скрита уязвимост. Тези жени изглеждат като костеливи орехи, но всъщност под черупката си крият крехки и раними души. Те търсят смели мъже, които да им помагат с трудностите в живота.

О – мечтателки, за които само любимият човек е от значение. Тези жени не обичат шумните заведения и големите компании, като предпочитат да се забавляват само с половинката си. Те са домошари, които търсят уюта в една връзка.

П – тези жени имат нужда от мистериозност и опасност. Характерно за жените с първа буква П е, че често се забъркват с женени мъже и „лоши“ момчета. Те се привличат от забраненото и когато усетят, че един мъж им е в кърпа вързан, бързо се отдръпват.

Р – добри и много отстъпчиви жени. Тези жени са склонни на големи компромиси, а търпението им няма граници. Те не се нуждаят от много, за да бъдат щастливи, но ги отблъскват мъжете, които прекаляват с добрината им.

С – красавици и естети. Обикновено тези жени копнеят за любов - както да дават, така и да получават. За да бъдат щастливи, им е нужно само взаимност на чувствата. Те бягат от студените мъже.

Т – това са много магнетични жени. Жените с първа буква Т в името обичат секса и флирта, но са много наивни. Те имат нужда от мъже, които постоянно да ги уверяват, че са красиви и умни.

Връзка

У – обичат дългите и спокойни връзки. Тези жени ценят високо спокойствието и избягват агресивните и избухливи партньори.

Ф – тези жени често си сменят настроенията. Жените с първа буква Ф в името с могат да бъдат едновременно много избухливи и мили. Те търсят бурни връзки, които да съответстват на характера им.

Х – имат усет за правилно и грешно. Тези жени са материалистки и си търсят амбициозни и богати мъже, които да удовлетворяват нуждите им.

Ц – трябва да обградите тези жени с обожание без да ограничавате свободата им. Жените с тази буква търсят златната среда в една връзка, а крайните мъже не са подходящи половинки за тях.

Ш – трудно е да бъдат разбрани. Жените с тази буква трудно се адаптират и вписват в непозната среда, за тях е изключително важно да бъдат обичани безусловно.

Ю – страхуват се от отговорностите на връзката. Тези жени се страхуват от обвързване и имат нужда от точен мъж, които непрекъснато да им показва чувствата си.

Я – тези жени са истински пожар. Жените с тази буква са смели и дръзки затова имат нужда от партньор, който притежава голямо търпение и разбиране, понеже тези жени могат да бъдат болезнено откровени.

Рейтинг

4.1
Общо 18 гласували
5 7
4 8
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

гери
гери
19.12.2014 06:58
Уляна
0
2
мими
мими
18.06.2014 23:49
Каква простотия... кой си ги измисля тези неща????
0
0
bango
bango
23.04.2014 15:14
Кажете женско име с У :D
0
1
ММ
ММ
18.06.2014 21:40
Уляна.
1
1
зузи
зузи
06.04.2014 16:08
а със З
1
0
Зззз
Зззз
07.09.2015 21:52
Зорница, Звездалина, Зара, Зейнеб, Зоя, Зина, Здравка.. още?
0
0
91190
91190
21.03.2014 20:04
А жените с буква Щ.За тях нищо не казахте
2
0
щиляна
щиляна
08.07.2014 18:49
Щиляна
0
0
куха лейка
куха лейка
20.03.2014 15:53
а мажете нямат ли първа буква в името или ???
4
2