Формула за изчисляване на продължителността на връзката

Връзка

Математици успяха да създадат формула, чрез която можем сами да изчислим продължителността на любовната връзка. Изследването е проведено сред 2000 души.

Формулата, която изчислява трайността на любовта, е L=8+5.У-2.P+9.Hm+3.Mf+G-3.G-5.(Sm-Sf)2+I+1.5.C.

L във формулата показва продължителността на връзката в години.

С У трябва да отбележите броят на годините, през които сте се познавали с половинката, преди да започнете любовните си взаимоотношения.

С Р се отбелязват общият брой на партньорите, които вие и половинката ви сте имали преди да започнете връзката си.

Нm трябва да показва важността, която мъжът придава на сегашната си връзка.

Mf – важността, която жената придава на връзката, а с първото G – оценката, която и двамата партньори средно дават за хумора си, с второто G трябва да оценят външния си вид.

Обич

С Sm и Sf трябва да бъде отбелязана важността на секса, съответно от мъжа и жената.

С I се отбелязва средната оценка на двамата партньори за родителите им, а с С желанието на мъжа и жената за деца.

Всяка една от гореспоменатите променливи трябва да бъде оценена от едно до пет, като с едно се отбелязва маловажното за партньорите, а с пет – най-значимото за двойката.

Голяма част от изследваните двойки са били умерени в отговорите си и средната продължителност, която формулата е дала на връзката им е 22.1 години.

Подобно проучване, проведено преди известно време, стигна до заключението, че петият сексуален партньор е голямата любов на всеки един от нас.

Според британското изследване броят на сексуалните партньори има ключово значение за успеха на една връзка.

Любов

25% от анкетираните смятат, че преди един човек да се установи в дълготрайна връзка, той трябва да е делил леглото си с четири партньора.

37% от мъжете са категорични, че постоянно търсят ново сексуално завоевание, за да намерят най-добрата партньорка в леглото.

27% от дамите смятат, че броят на сексуалните партньори не е от значение, когато става дума за любов.

"Повечето хора се впускат в сериозна връзка с идеята, че тя е сигурният път към истинската любов, но те очевидно не знаят, че до сексуален партньор номер 5 човек никога не е достатъчно уверен и сигурен в чувствата си" – отбелязват авторите на изследването.

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари