ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Флиртология или как да флиртуваме успешно

Флиртология или как да флиртуваме успешно

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1521
Флирт
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
Виж ››

За флирта е изписано много, а и съществуват доста книги, даващи ни различни съвети как да флиртуваме успешно. Разбира се, за да постигнем целта си, ни е нужно да спазваме някои правила, без които не бихме се справили. На първо място общувайте свободно - водете разговорите вълнуващо и с настроение.

Не започвайте никога нещо, което не можете да довършите, защото в противен случай рискувате да навлезете в една много опасна територия. Напротив, направете комплимент, покажете вашето добро чувство. Нека то да бъде усетено и разбрано. Не забравяйте, че вие диктувате правилата както в собствения си живот, така и във флирта, чрез него можете успешно да поемете няколко риска и да срещнете нови познати.

Всичко зависи от самите вас. Ако сте водещи в комуникацията, покажете интерес - това е най-добрата формула за успешен разговор. Действайте смело, със самочувствие и настроение. Това ви дава шанса да привлечете вниманието на желаната от вас персона, от която се чувствате впечатлени.

Среща

Не допускайте обаче да се хлъзнете по стълбицата на срамежливостта. Така ще провали вашите шансове за успех. Бъдете директни, но не чак толкова. Кажете това, което мислите, но намерете най-подходящите думи. Изразете желанието си, така че да не получите отговор Не.

Когато имате интерес да флиртувате, най-често се смеете - това показва вашата откритост и предразполага атмосферата за разговор, започнете с комплимент, „разчупете” леда и нека да се чувствате уютно.

Откритостта помага да стоплим атмосферата, добронамереността и хуморът провокират интереса, затова бъдете искрени и истински. Създайте доверие, което да ви отведе до желаната втора среща на вечеря в някой изискан ресторант на брега на морето, усещайки морския бриз, или просто разходка в парка.

Флиртуване

Създайте чувството за значимост - ако сте на парти и срещнете някой подходящ партньор, направете най-подходящото изказване, нека той да се почувства като най-важният човек там, направете максималното, за да получите ответна реакция - нека е до вас през цялата вечер.

И на края не забравяйте, че всичко зависи от самите вас, вие сте водещ в тази игра, както и по отношение на това докъде искате да стигнете. Флиртувайте често и колкото ви се иска, направете обекта на желанията ваш, а защо пък да не бъде и повече от един.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest