Какво да ѝ подаря за годишнина

Подарък за Жена

По-голямата част от жените биха предпочели подарък, който да им донесе емоция. Жените често са по-романтични от господата и за тях са от значение не само подаръкът и опаковката. Има значение и как ще го поднесете, какво ще ѝ кажете, когато ѝ го подарите.

Купете любимите ѝ шоколадови бонбони – не звучи особено специално, но вече се продават букети, направени от хартия и шоколадови бонбони. Това ще я впечатли по няколко причини – не забравяйте, че дамите са любители и ценители на добрия шоколад. Освен това идеята е оригинална, защото няма да бъдат поднесени в оригиналната опаковка, а по много по-различен начин.

Билети за концерт на любим изпълнител.

Ако сте от дълго време заедно, направете видеоклип с ваши снимки от началото на връзката ви до момента. Това ще направи много мило впечатление на половинката ви и тя определено ще се зарадва.

Купете някакъв ръчно изработен подарък, ако сами не можете да приготвите. В интернет могат да се намерят страхотни предложения – тук вече зависи за каква жена говорим. Логично е, след като сте заедно, да знаете какво би предпочела.

При повече възможности отидете за една или две вечери на почивка. Ако имате място, където сте се запознали или пък и двамата много обичате да посещавате, отидете там.

Подарък

Направете фотоалбум с любими ваши снимки.

Ако предпочитате да дадете идея, но някой друг да я изработи, защото се съмнявате, че ще стане, дайте поръчайте от ваша обща снимка да направят пъзел.

Ако все пак искате да купите нещо предметно, вземете й и ако повърхността му позволява, дайте в специален магазин да го гравират от едната страна. Може да напишете датата и имената или само датата – зависи колко голяма е повърхността.

В случай, че дамата на вашето сърце има чувство за хумор, можете да поръчате по ваша снимка да ви направят шарж.

В случай, че любимата ви има хоби, можете да ѝ купите нещо свързано с него.

Друга много хубава идея е да я запишете на курс – предполага се, че знаете какво обича или какво иска отдавна, но поради ред причини винаги отлага. Може да се курс по чужд език, рисуване, танци и пр.

Можете да купите професионална фотосесия за вашата любима – ако обича да бъде пред обектива, подобен подарък не само ще й хареса, но истински ще я изненада.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати