ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Риби и мъж Водолей

Съвместимост между жена Риби и мъж Водолей

Любов

Връзките между хората са доста сложни – не винаги нещата могат да се предвидят, както и не винаги всичко е черно-бяло. В тази връзка, на пръв поглед, трудните взаимоотношения на мъж Водолей и жена Риби могат да се окажат не чак толкова сложни.

Всъщност двамата представители на зодиака нямат много общи черти, но това не означава непременно, че не могат да се разбират.

Жените Риби са изключително чувствителни и много наблюдателни. Колкото и отнесен да е мъжкият представител на зодия Водолей и макар, че често пъти не изглежда да присъства в разговора, той също е доста наблюдателен.

Всъщност трудно се привлича вниманието на господата Водолеи, но нежната и женствена представителка на Рибите може да го направи без никакво усилие.

В такъв момент Водолеят от странен се превръща в много странен, ако не го познавате, а с това си държание представителката на Риби може да помисли, че той просто не я харесва.

Във всички взаимоотношения става дума за компромиси – тук компромисите ще трябва да са малко повече от обикновено. В самото начало е възможно да се почувствате взаимно привлечени и между вас да се появи истинска страст.

Съвместимост

Знаете, че във всяка връзка моментът на страстта рано или късно отшумява и на нейно място идва друга, не по малко хубаво чувство. Проблемът е, че при евентуална връзка между жена Риби и мъж Водолей, ако изчезне страстта, нещата могат да завият в друга посока.

Тъй като и двамата представители на зодиака са изключително упорити и до някаква степен горди, доста трудно ще се постигне съвършенство в отношенията. Във връзката ще има почти постоянно съревнование и ако някой образно победи в него, нещата може и да се получат.

Само не е съвсем сигурно как ще се чувства този, който е загубил. В крайна сметка успешна връзка между тези два знака е напълно възможна, стига да се правят компромиси и от двете страни.

Ако и двамата не са способни на това – жената Риби ще се обиди, ще се измори от постоянните дребни скандали, а мъжът Водолей ще се отегчи от тях и ще си тръгне.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати