ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Стрелец и мъж Водолей

Съвместимост между жена Стрелец и мъж Водолей

Любов

На пръв поглед доста различните Водолей и Стрелец всъщност биха могли да имат много хармонична връзка по между си. Двата зодиакални знака имат няколко основни прилики и това ще им помогне да съхранят взаимоотношенията си.

Едно от най-ценните неща и за мъжа и жената в тази двойка е свободата – свободата да избираш, да излезеш без половинка, да се видиш с приятели, да се позабавляваш сам. В това отношение и двамата нямат да имат проблеми, стига, разбира се, да няма някакви поводи за ревност.

Друга допирна точка при двата знака е общуването – и двамата се чувстват приятно в компанията на другия. Умеят да говорят за различни неща, да обсъждат, дори да спорят, без непременно единият да е надделял в спора.

В една връзка общуването и разговорите са изключително важни, при това не само разговори, които включват взаимоотношения, любов и пр.

За представители на зодия Водолей и Стрелец е от особено значение да могат да си споделят с половинката нещо по-интелектуално и различно от злободневните теми.

Флирт

Връзката между двамата ще бъде истински удовлетворяваща и за двамата партньори, освен това ще се чувствате вдъхновени и истински обичани.

Новите идеи, които постоянно хрумват на Водолея, ще бъдат чудесен повод за разговор – жената Стрелец ще се въодушевява истински от идеите на човека до себе си.

Приключения също няма да липсват – и двата знака са любители, може би Стрелецът малко повече от Водолея, но е сигурно, че и в това отношение ще си паснат.

Във връзки между тези два зодиакални знака рядко се забелязват проблеми, които имат финансова насоченост. Дори да не сте особено стабилни във финансов аспект, това някак ще ви сплоти повече, вместо да ви скара.

По отношение на секса – отново има разбирателство. Жената Стрелец ще се чувства като истинска богиня в ръцете на своя любим.

В подобна връзка между мъж Водолей и жена Стрелец има баланс – докато единият почти постоянно витае в облаците, другия е доста често на земята. Ако подобна връзка прерасне в нещо по-сериозно, това ще бъде от изключително значение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest