Съвместимост между мъж Козирог и жена Близнаци

Хороскоп

Жената Близнаци е от дамите в зодиака, които обичат да бъдат щури и неподправени. В нея всъщност живеят две жени - двете са коренно различни една от друга. Жените Близнаци са изключително провокативни, различни, много приказливи и абсолютно очарователни.

Заради тези свои качества тази дама обикновено много лесно се сприятелява и премахва бариерите с човека отсреща. Обича да бъде забелязвана и харесвана.

Много често можете да я видите усмихната, жизнена, а в следващия момент - мрачна и потънала в мисли. С две думи – няма как да ни бъде скучно с представителка на зодия Близнаци.

Свободният ѝ дух не би позволила на никого да ѝ ограничава контактите – нейната жизненост и енергия се дължат именно на контактите, които има с хората. Ако поискате от нея да не бъде толкова комуникативна, това ще я направи съвсем друг човек.

Като цяло жената Близнаци трудно се отдава на един мъж – за да го направи, задължително е да си пасне духовно с половинката. При мъжа Козирог можем да отличим следните качества – той е организиран и предан, много дружелюбен и отзивчив.

Козирог и Близнаци

Обикновено Козирозите са целеустремени, отговорни и дисциплинирани – което всъщност е почти пълната противоположност на жената Близнаци.

Новите неща в живота си Козирогът приема с известна доза скептицизъм и недоверие. Връзка между жена Близнаци и мъж Козирог е напълно възможна, особено ако Козирогът е на по-зряла възраст.

Мъжът Козирог ще харесва ентусиазма, който има неговата партньорка. От своя страна жената Близнаци ще се възхищава искрено на неговата решителност и отдаденост.

Ще има известни сътресения в отношенията между двамата, най-вероятно заради сериозността на Козирога и до голяма степен липсата на отговорност при Близнаците. Всъщност нито единият, нито другият ще позволи да бъде променян – шансът при подобен проблем е просто да се приемат един друг с всички плюсове и минуси.

Упоритостта, която е характерна и за двата знака, ще бъде от полза при евентуална връзка по между им. Хармонична връзка може да се постигне с времето – и двамата трябва да се научат да не влизат в противоборство.

Рейтинг

5 3
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
вики
вики
30.04.2015 22:10
Няма невъзможни неща !
8
0
светла
светла
23.01.2015 10:00
Напълно съм съгласна
7
0