Заболявания според зодиакалния знак

Хороскоп

Както всички сме чували, зодиакалният знак разкрива много черти от характера на човек. Според астролозите обаче нашата зодия може да ни подскаже и към какви заболявания е податлив организмът ни. Ето за какво трябва да внимават представителите на отделните зодии:

Овен

При представителите на тази зодия уязвимо място е главата. Те често страдат от главоболие и проблемни зъби. Овните не бива да преуморяват очите си.

Телец

Телците могат да се похвалят със здрав стомах, но пък те трябва да внимават за проблеми с долните дихателни пътища.

Телец

Близнаци

Представителите на тази зодия имат проблеми с нервната система. Те обаче често страдат и от хронична кашлица, простуда, бронхит и тендинит.

Рак

Раците са спокойни личности и затова нямат проблеми с кръвното налягане. Те обаче трябва да внимават за възможни бъбречни заболявания.

Лъв

Слабите места на тази зодия са сърцето и гърбът. Най–често можете да чуете представител на зодия Лъв да се оплаква от сърдечни неразположения, сърдечен ревматизъм и сърцебиене.

Дева

Везни

Девите трябва да са много внимателни с начина си на хранене, защото в по–късна възраст нездравословното хранене може да им причини проблеми със сърцето и наднормено тегло.

Везни

Везните не са застрашени от здравословни проблеми с жлъчката, бъбреците и белите дробове. Те обаче често се стресират и това ги прави податливи на много други болести. Везните трябва да следят и кръвната си захар.

Скорпион

Скорпион

Скорпионите подобно на Везните също се влияят от стреса, който уврежда нервната им система. При жената Скорпион често се наблюдава нередовна и болезнена менструация.

Стрелец

Представителите на този зодиакален знак са предразположени към заболявания на черния дроб и венците. Те често страдат от ревматизъм и остеопороза.

Козирог

Заради нездравословния си начин на живот Козирозите имат проблеми с кръвното налягане, обмяната на веществата, черния дроб, жлъчката и холестерола. Също така са предразположени към артрит и остеопороза.

Водолей

Представителите на зодия Водолей най–често имат проблеми с белия дроб. Водолеите също така страдат от разширени вени и подути крайници.

Риби

Поради прекалено чувствителната си натура понякога Рибите имат отслабен имунитет, което пък е причина за редица заболявания при тях. Слабите места на Рибите са черният дроб, червата, жлъчката и бъбреците.

Рейтинг

5 1
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати