Дамски обувки според зодиакалния знак

Избор на Обувки

За никого не е тайна, че според жените обувките не са просто необходимост, а начин да изразят себе си. Всяка дама има собствени предпочитания по отношение на типа обувки. Оказва се обаче, че за това си има причина и тя е влиянието, което зодиакалният знак оказва върху нас. Ето как дамите от различните зодии избират обувките си.

Овен

Жената Овен избира предимно удобни и здрави обувки. За нея е важно обувките да са достатъчно свободни, така че да не притискат пръстите. Тя често може да бъде видяна в обувки с отворени пръсти, като токът може да е както висок, така и нисък.

Телец

Телците се влияят от модните тенденции. Те са готови да похарчат много пари, както и да се лишат от удобство, само за да се разходят с чифт актуални обувки.

Близнаци

Обувки

Близнаците отделят голямо внимание на обувките си. Избират обувки в различни цветовете и модели, като винаги ги съчетават с тоалета си.

Рак

Жената Рак избира обувките според настроението си. За нея обаче е от значение обувките да са качествени и здрави.

Лъв

Представителките на тази зодия харесват скъпи обувки от естествени материали. Жената Лъв често може да бъде забелязана в маркови обувки. Тя няма проблем да отделя големи суми за тях, защото това и доставя удоволствие.

Дева

Преди да си закупят обувки, Девите дълго обмислят въпроса. Те обикновено избират изчистени и семпли модели, като се водят единствено от удобството.

Везни

Високи Обувки

Везните винаги се колебаят, преди да закупят даден чифт обувки. Те обикновено се спират на нежни и елегантни обувки, които да им подхождат и да подчертават тяхната женственост.

Скорпион

Родените под този знак дами обичат да привличат погледите. Те нерядко избират скъпи и ефектни обувки, които да впечатлят околните. Жената Скорпион често може да бъде забелязана в екстравагантни обувки на висок ток.

Стрелец

Стрелците са спортни натури и затова харесват удобни спортно-елегантни обувки. Ще познаете жената Стрелец по многото маратонки и кецове в гардероба ѝ.

Козирог

Когато Козирозите избират обувките, винаги държат, те да са практични. Идеалните обувки за тях са удобни, красиви и евтини. Те до последно отказват да изхвърлят непотребните обувки и често ги складират вкъщи.

Водолей

Жената Водолей е изключително придирчива. Тя избира обувките си много трудно, тъй като може да види недостатъци във всеки модел.

Риби

Рибите харесва обувки с малки детайли по тях. Те се спират на малко по-екстравагантни модели с бляскави камъчета. Харесват обувки както на висок ток, така и на по-нисък, като цената невинаги е от значение.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати