Човекът с най-големия пенис завеща члена си на музей

Най-голям пенис

Едва ли има мъж, който да не мечтае за огромно мъжко достойнство. Ето защо Джона Фолкън, по-известен и като притежателя на най-големия пенис в света, е човек, на когото със сигурност завиждат милиони хора по света.

Притежателят на огромния полов атрибут, измерен в документален филм, обаче освен надарен, се оказва и щедър. Той доброволно дари половия си орган на Музея на пениса в Рейкявик, информира в. Хъфингтън пост.

Съгласно дарителските документи след смъртта на знаменития нюйоркчанин, неговото мъжко достойнство ще бъде изложено в необичайния музея наред с тези на спермацетов кит и на полярна мечка.

"Дано не накарам двамата ми съседи да ме ревнуват след кончината ми! ", шеговито подхвърли 43-годишният Фолкън, когато разбра къде точно ще се съхранява неговият забележителен 34.3-сантиметров полов орган.

Музеят на пениса е основан в Рейкявик през 1977 година, като в него се намират над 300 експоната от животинското царство. Човешкият род е представен доста по-бедно - само с половия атрибут на Пал Арасон.

95-годишният екскурзовод от Исландия дарил на музея пениса и тестисите си, които бяха изложени в бокал след кончината му през 2011 година. Дарението на Джона Фолкън ще се отличава с много по-впечатляващи размери, тъй като в нееректирало състояние достига забележителните 24.1 сантиметра.

Голям пенис

Фалкън е изключително популярен в интернет пространството с големия си пенис и показването му в нашия музей ще го съхрани и за следващите поколения. Пенисът му със сигурност ще подобри нашата колекция, коментира Хьортур Сигурдсон, който е куратор на Музея на пениса в Рейкявик и видимо много се вълнува от новия експонат.

Джона Фолкън се прочу най-вече през 2012 година, когато бе задържан от охранителните служби на летището в Сан Франциско. Охранителите предприели тези мерки, след като им направила впечатление голямата подутина в крачола на мъжа, която те помислили за скрито автоматично оръжие.

Оттогава до ден днешен мъжът с най-големия пенис в света има доста изяви в интернет каналите. Личи си също така, че той се е насочил към актьорската кариера, но епизодичните му участия в няколко телевизионни продукции за момента не са uвенчани с кой знае какъв успех.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати