ezine.bg»Статии»Любопитно»Иновации»Държим под око бившите с ново приложение

Държим под око бившите с ново приложение

Мобилно приложение

Бившите ни половинки винаги оставят някаква следа в живота ни. Понякога афектирани от раздялата казваме колко съжаляваме, че сме прекарали толкова време с този човек, друг път съжаляваме искрено, че сме позволили раздялата да се случи.

Каквото и да е мнението ви за вашата бивша половинка, факт е, че рядко хората остават равнодушни към онези, които са били част от живота им. Почти 75 % от британците признават, че са се срещали със своя бивша половинка, с която са се надявали да правят секс, сочат резултати от проучване.

Анкетата всъщност е проведена с помощта на семейни двойки. 31 на сто от семейните участници признават, че са потърсили бившата изгора във Фейсбук, 25 на сто пък проверявали информация за бившето гадже с Гугъл плюс.

32 % от анкетираните, които признават, че са действали по-смело, и направо са поисквали телефонния номер от общи познати. И макар че имат голямо желание да се обадят на бивша половинка, 55 на сто не се решават на тази стъпка, тъй като смятат, че това може да донесе проблеми в брака им.

Главното опасение е, че настоящата половинка ще ги разкрие. На втора и трета позиция се нареждат съответно – притеснението, че старата любов ще започне да ревнува от настоящата и фактът, че приятелите ще започнат да ги критикуват за постъпката им.

Смартфон

Вече има ново приложение, което може да ви помогне в мисията да намерите своята бивша половинка, в случай че държите на това. Приложението е разработено от MTV и ви дава възможност винаги да знаете къде са вашите бивши половинки, след като те са го споделили в социалната мрежа Фейсбук.

Приложението носи името Екс-поужър(Ex-posure) и ви позволява да следите какво се случва не само с бившите ви гаджета, но и с приятелите ви или сегашната ви изгора.

Новото приложение ще ви показва къде наскоро са били бившите ви половинки, веднага след като са го споделили в социалната мрежа. Екс-поужър е напълно достъпно онлайн за iPhone и Андроид. Новото приложение всъщност е лансирано, за да промотира хитовото ново шоу на телевизия MTV – Ex On The Beach.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати