Жена изобрети сутиен за стягане на гърдите

Стягащ сутиен

36-годишната испанка Марисол Санчес Ходар, която е служителка на кметство в страната, създаде първия сутиен за овлажняване, тонизиране и стягане на гърдите.

Изобретението е наречено Втвърдяващият сутиен, а идеята за него е дошла, след като Марисол е обсъждала със сестра си неприятните кремове, които трябва да нанася върху гърдите си.

Новият сутиен ще измести кремовете, но ще запази ефекта им.

Сутиенът е изработен от влакна с наночастици, които притежават всички свойства на стягащите кремове. Тези наночастици ще поддържат дамския бюст тонизиран, овлажнен и стегнат.

Първите жени, които са носили сутиена, споделят, че кожата на гърдите им е по-мека, гладка и еластична.

Доволната създателка на новия сутиен споделя, че 98% от клиентките ѝ са харесали новото изобретение.

Втвърдяващият сутиен вече се предлага на пазара на цена от 54 долара в размери между 38 и 52.

През последните години иновациите в бельото засягат най-вече сутиените, като дори през 2009 година Антинобеловата награда за здравеопазване беше връчена на създателката на сутиен-газова маска.

Сутиен

Елена Боднар от щата Илинойс бе създала сутиен, оборудван с две газови маски - една за жената, която носи сутиена, и втора за човека, когото я придружава.

За по-възрастните дами бе изобретен и сутиен против бръчки от бившата холандска стюардеса Рейчъл де Боер. Предназначението на La Decollette е да държи гърдите раздалечени през нощта и така да изглажда незабележимите бръчици по кожата.

Интересен беше и сутиенът, създаден от дизайнерката Джан Холи от Оксли Айлънд в Нов Южен Уелс. Изобретението на 55-годишната австралийка можеше да свети в тъмното и да очертава формите.

Сред най-популярните съвременни сутиени остава изобретението на израелския пластичен хирург Еял Гур. Неговото изобретение е можело да имплантира силикон в гърдите чрез специална конструкция.

Сред рекордно скъпите сутиени обаче се нареждат стоките на Victoria’s Secret. Миналата година по време на традиционното си модно шоу дизайнерите показаха сутиен за 10 милиона долара.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати