ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Козирог

Какъв любовник е зодия Козирог

Интимност

Мъжът Козирог буквално не може да си представи живота без секс. За него един пропуснат ден забавления в леглото е истинска трагедия.

Когато иска да има някоя жена, Козирогът не се спира пред нищо и не приема „Не” за отговор. Колкото повече обектът на желанията му се съпротивлява, толкова по-интересно е за Козирога да покори избраната от него дама.

Времето, прекарано с партньорката в спалнята, е най-приятната част от живота според мъжа Козирог. Той обаче не се интересува толкова от партньорката, колкото от самото правене на любов.

Представителите на тази зодия обичат да се възползват от наивността и липсата на опит при жените. Неговите партньорки винаги са доста по-млади от него.

Във всяка жена Козирогът вижда обект, който трябва да се подчинява на всяко негово сексуално желание. Още от първата среща с мъж Козирог всяка жена разбира, че той ще постигне това, което иска.

Козирогът е майстор на съблазняването, но също така винаги е готов да изчака, ако партньорката му в момента не е в настроение за секс.

Ако това обаче продължи няколко часа или няколко дни, Козирогът бързо ще намери нов обект за желанията си. Мъжът Козирог смята флирта за изгубено време, за него най-важен е самият секс, той не може да си позволи да флиртува дълго, защото просто му омръзва.

Зодия Козирог

Ако попадне на партньорка, която постоянно да го изненадва в леглото, мъжът Козирог ще се превърне в послушен любовник, който изпълнява всевъзможни прищявки.

Дамите не трябва да забравят, че трябва да обсипват с комплименти любовника си Козирог. Но сексът не е достатъчен за Козирога, за да остане с една жена дълго. Той смята за перфектна жена, която освен страхотна любовница е и приятен събеседник и добре се справя с домакинството.

За Козирога любовта и сексът са неразделни и той трудно може да обича платонично която и да е дама. За него сексът е нормално да бъде без любов, но любовта без секса не съществува за него.

В секса Козирогът предпочита комфорта. Любимото му място за сексуални забавления е голямо легло или в краен случай дебел килим.

Мъжът Козирог обича секса в тъмнината и му харесва да има лека музика за фон. Той не обича да бъде ръководен в спалнята, защото смята, че е господар на положението.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
vanyo
vanyo
01.12.2014 18:25
аз мисля че това е истина защото аз съм козирог всичко е точно така
4
3
ухажвана от козирог
ухажвана от козирог
13.08.2014 19:38
няма по-лоши любовници от зодия козирог!
14
14
Ники
Ники
30.01.2015 17:34
Всичко е вярно
3
3