ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Близнаци

Какъв любовник е зодия Близнаци

Любовна Игра

Близнаците се отличават с това, че имат развинтена фантазия. Мъжът от тази зодия с часове може да разказва какъв страхотен любовник е и какви точно пози ще предложи на жената, която се опитва да вкара в леглото си.

Но когато се стигне до изпълнение на всичко, което е описал, мъжът Близнаци успява да изненада партньорката си.

Мъжът Близнаци е голям сладострастник, когато става въпрос за това да описва сексуалните си похождения. Но понякога се случва думите да са почти всичко, което може да предложи на партньорката си.

Въпреки че се смята, че поради двойнствената си природа мъжете от тази зодия постоянно изневеряват, точно те могат да се нежни и предани на жената, която обичат.

Сексът с постоянния партньор е страхотна възможност за мъжа Близнаци да се чувства сигурен. Мъжът Близнаци е романтик, който измисля идеализиран образ на жена, която е готова да направи всичко заради любовта му към нея.

Но тъй като е доста трудно да срещнат перфектната според тях жена, мъжете Близнаци се утешават с това, че не рискуват да започнат сериозна връзка.

Близнаци

Близнаците не обичат липсата на спонтанност, затова те могат да бъдат изненадани с интересни места и пози, които може би не са опитвали.

В леглото Близнаците са заети не толкова със задоволяването на сексуалното си желание, колкото със задоволяване на интереса си.

За тях, въпреки че могат да са верни, е предизвикателство да покоряват жени, които не се съгласяват веднага да скочат в леглото им.

Мъжът Близнаци се възбужда от разговори на еротични теми, това е в състояние да го накара да забрави за всичко останало.

Мъжът Близнаци смята за перфектна жената, с която в леглото може не само да експериментира, но и да води дълги интелектуални разговори.

В леглото той обича да бъде глезен и да се оставя изцяло в ръцете на партньорката си. Мъжът Близнаци няма да се съгласи да прави секс на изключена лампа. Той иска да вижда партньорката си и да се наслади на всеки детайл от тялото й.

Близнаците предпочитат дългата прелюдия, а самият любовен акт преминава доста бързо. Близнаците обичат да изпробват различни секс-играчки и стимуланти в леглото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати