ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Рак

Какъв любовник е зодия Рак

Секс

Мъжът Рак е емоционален, уязвим и силно чувствителен. Лошото при него е, че постоянно сравнява жената до него с майка си, която идеализира.

Заради властните си майки мъжете Раци често се хвърлят от една жена към друга, за да не се обвържат, тъй като винаги се тревожат, че майка им няма да хареса избраницата им.

Ракът е влюбчив и е като магнит за жените. За него е важно да изпитва истинска емоция към жената, с която ще е в едно легло, в противен случай за него изживяването в спалнята няма да е пълно.

Зодия Рак

А ако в отговор получи силна емоция, той ще се превърне в истински вълшебник в спалнята. В леглото мъжът Рак е нежен, сладострастен, но в същото време е съвсем леко тъжен.

Тази тъга се дължи на това, че Ракът никога не е изцяло доволен от това, което има. Мъжът Рак има нужда от постоянни комплименти за това колко добър любовник е и ако ги получава, ще даде всичко от себе си.

Той обича да играе ролята на учител в спалнята и ако дамата е готова да играе тази игра, той ще й покаже истински изненади в леглото.

Ако жената направи глупостта да не изрази възхищението си от сексуалните умения на мъжа Рак, в бъдеще трудно може да разчита на повторение на креватните им забавления.

Интимност

Мъжът Рак е романтик, който ще шепне на жената колко е красива, докато осъществява най-дръзките и неочаквани пози в леглото. Той е в състояние да подготви спалнята часове преди любовния акт и да обсипе леглото с розови листенца, за да зарадва партньорката си. Сексът на свещи е едно от любимите му изживявания.

Той иска да командва в спалнята и само по този начин жената ще се радва на невероятно, наситено с изненади сексуално преживяване. Мъжът Рак е нежен любовник, който обаче при липса на желание от страна на партньорката може да се превърне в грубиян, който мисли само за себе си в леглото.

Колкото и да е влюбчив и добър, мъжът Рак често се проявява като егоист в леглото и поставя своето удоволствие на пиедестал, но няма нищо против да зарадва и партньорката си и то по начин, който тя ще опита за първи път.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати