ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Везни

Какъв любовник е зодия Везни

Любовник

Мъжът Везни е изтънчен естет с перфектни маниери, който вътре в себе си често остава студен и незаинтересован от всичко, което се случва наоколо.

Представителите на тази зодия проявяват интерес към дамите до преклонна възраст. Те са галантни и любезни и около тях винаги има жени.

Мъжът Везни не понася самотата, той иска да има постоянна партньорка, а фактът, че ще ѝ изневерява, според него е част от любовта. Самият той не търпи изневери, освен ако партньорката му не се е развличала с красива представителка на собствения си пол.

Мъжът от тази зодия не търси жена, която да го командва, а дама, която да е наравно с него във всяко едно отношение. Но в спалнята мъжете Везни предпочитат да оставят на дамата да ръководи любовната игра.

Везни

Мъжът Везни винаги е изпълнен с желание да задоволи дамата в спалнята и в това отношение е готов да направи всяко нещо, което тя поиска.

Въпреки че в отношенията си с хората той е доста студен, в спалнята искрено се вълнува дали е успял да достави удоволствие на партньорката си.

Мъжът Везни много се възбужда от наблюдаване, така че дамата, която иска да го очарова, трябва да е готова да му покаже много интересни неща в леглото.

Какъв любовник е зодия Везни

Мъжът Везни обича да се забавлява в компанията на повече от една партньорка и за него формулата две жени плюс той е перфектна. Той ще е доволен да се включи в забавленията на двете дами, но няма нищо против и да е само в ролята на наблюдател, за него това е връх на еротичното изживяване.

В спалнята си този мъж винаги има голямо огледало, за да наблюдава партньорката си, докато прави любов с нея. Бавният и дълъг секс е предпочитан от мъжа Везни. Няма как да бъде убеден да прави секс набързо, той предпочита да се откаже изобщо от идеята за еротика, ако тя е свързана с каквито и да е неудобства.

Той иска да е заобиколен от красота и комфорт в спалнята и никога няма да се съгласи да прави любов на открито или в колата. Мъжът Везни има добра интуиция и може бързо да усети какво точно очаква от него партньорката му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати