Хобито определя особеностите на мъжкия характер

Риболов

Изследвания на психолози показват, че за характера на мъжете може да се съди по хобито им. Ако жената успее да разгадае причината за реакциите на половинката си, може да избегне доста конфликти.

Увлеченията на мъжа показва какво го потиска в ежедневието и кои проблеми се опитва да избегне.

Любителите на риболова

Мъжете, които често обичат да ходят за риба, или имат големи проблеми с половинката си, или нещо от техния бит ги кара да лесно да губят спокойствието и уравновесеността си.

Музикант

Психолозите съветват жените, ако забележат, че партньорът им често ходи на риболов, да го приканят да анализират връзката и проблемите си.

Фанатичният музикален фен

Ако мъжът до вас фанатично се увлича по музиката и е превърнал дома ви в дискотека, според психолозите означава, че той е неуравновесен и много капризен.

За сметка на това обаче този мъж е много грижовен и внимателен.

Специалистите предупреждават, че музикалните фенове често менят настроението си, а за да се избегнат ненужните скандали, жените не бива да обръщат внимание на временните им пристъпи.

Компютърният фен

Компютър

Мъжете, които предпочитат да прекарват свободното си време във виртуалния, а а не в реалния свят, често се чувстват некомфортно в действителността.

Причината за това може да бъде неспособността на мъжа да реши житейските си проблеми. В този случай жената трябва да се опита да създаде уютно пространство, така че мъжът да започне да се включва в домакинството и възпитанието на децата.

Любителят на книгите

Мъжете, които обичат да четат книги, според психоаналитиците са много консервативни и не посрещат с радост промените. За сметка на това такъв партньор ще се опитва по всякакъв начин да ви облекчава с ангажиментите.

Колекционерът

Мъжете, които колекционират шапки, лули, монети или дори бирени капачки, са много педантични и рядко са откровени.

Колекционерите живеят в свой вътрешен свят, в който не допускат никого, и е препоръчително жената да прояви разбиране и да уважи желанието за лично пространство на половинката си.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати