Отношението към парите показва и отношението към мъжете

Пари

Специалисти по поведенческа психология казват, че отношението към парите на една жена може ясно да ви покаже как тя гледа на мъжете, както и кои са силните и слаби страни в нрава ѝ.

Прекалено щедрата жена – ако една жена винаги е готова да почерпи приятелките си и да плати цялата сметка в изискано заведение и ако пилее парите си с лека ръка, означава, че тази дама иска да контролира мъжете и ще се опитва да доминира във връзката. Тази жени са силни и амбициозни, но и много властни и манипулиращи личности.

Ако прави подарък дори с последните си пари – тези жени гледат на парите като средство за проява на любов и състрадание. Те винаги са готови да обичат и ценят мъжа до себе си. Тези жени са много чувствителни и добросърдечни, но са склонни да пренебрегват собствените си желания заради другите.

Харчене

Ако харчи повече, отколкото печели – жените, при които разходите са повече от приходите, са авантюристки и неорганизирани. Лошото е, че на тях не може да се разчита, а хубавото – че винаги е забавно. Тези жени си търсят мъж с когото да предизвикват възхитата на другите.

Жените, които винаги пестят – характерно за прекалено пестеливите жени е, че те са с ниско самочувствие и избягват рисковите ситуации. Те имат нужда от мъж, който ще ги закриля, защото самите те често се чувстват много несигурни и нерешителни.

Ако предварително планира покупките си – тези жени са добре организирани и много разумни. Те се стремят винаги да си съставят график, според който да се движат, а парите за тях означава сигурност и безопасност. Тези дами търсят подреден мъж, който да им бъде опора.

Ако пазарува предимно евтини стоки – жените, които често се лишават, е много вероятно да са израснали в бедно семейство и липсата на достатъчно средства да им е оставила белег за цял живот.

Касичка

Ако след това съжалява за покупката – жените, които се винят, малко след като са си купили нещо, обикновено са склонни към депресии и паника. Тези жени с лекота могат да изневерят, тъй като са много лекомислени и се поддават на моментни емоции.

Жените, които харчат само за себе си – това са невероятни егоистки, които често са си самодостатъчни и отбягват сериозното обвързване.

Жените, които харчат, за да се поглезят – тези жени са много свободолюбиви, весели и лесно намират общ език с мъжете. Те обичат шумните компании и разнообразието.

Жените, които живеят според заплатата – на тези жени винаги може да се разчита, защото са много коректни. Те търсят мъж, които да ги подкрепя в идеите и действията им.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати