ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какви жени винаги ще желаят мъжете

Какви жени винаги ще желаят мъжете

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k73128
Любов

Изследване на психоаналитици показва, че мъжете винаги ще желаят 5 основни типа жени за сериозна връзка. Към тези типове спада всяка една жена, дори и без да го осъзнава.

Домакинята

Жената домакиня винаги ще е желана за мъжете, защото те не харесват домакинските задължения, а освен това не всеки мъж мъже да си сготви нещо сам. Затова му е необходима жена, която умее да създава уют у дома. Ако мъжът си търси жена домакиня, това не означава непременно, че той си търси прислужница.

Домакиня

Просто този тип мъже обичат домашния уют и спокойствие и търсят половинка, която може да го създава.

Личния психолог

Мъжете се привличат и от жени, които могат да ги изслушат и да им помогнат с разрешаването на проблемите. Ако мъжът си търси жена, която да е нещо като личен психолог, това сигнализира за нерешителността на господина.

Мъжете, които не успяват да издържат на стреса в ежедневието, обикновено имат много крехка психика и трудно биха се справили с проблемите, ако някои не им даде съвет.

С господата, които се оглеждат за жена психолог, трябва да се внимава, защото те често развиват силна зависимост от половинката.

Влюбената

Много мъже мечтаят жената до тях винаги да остане лудо влюбена като в началото на тяхната връзка. Тези мъже обикновено са много неуверени в себе си и се опитват да си набавят самочувствие чрез чувствата на дамата до тях.

Страст

Голяма част от представителите на силния пол заявяват, че искат жените да показват ежедневно любовта си.

Страстната

Мъжете търсят страстна жена не само в леглото, а и в живота. Силният адреналин и емоции привличат силния пол и те не могат да останат безразлични страстните и авантюристични жени.

Мъжете имат нужда от приключения както физически, така и психически.

Разбивачката на сърца

И мъжете, както жените, са склонни да си паднат по човек, който може да им разбие сърцето. Жените, които ги разиграват, без да им обещават нищо сериозно, ги привличат, като мъжете трудно могат да удържат на това чувство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати