Българките са осми по сексапил в света

Секси Момиче

Проучване на американското издание Латин таймс определи българките като едни от най-сексапилните жени в света. В мащабното проучване са участвали хора от цял свят.

Според анкетираните най-сексапилните жени на планетата са бразилките. След тях се нареждат рускините, колумбийките, британките и филипинките.

На шесто място са се класирали испанките, като след тях са австрийките. Българките са на осмо място, като след тях се нареждат южноафриканките и канадките.

Миналата година за най-сексапилни жени бяха определени колумбийките, но тази година те са отстъпили челното си място с две позиции назад. Бразилките и испанките са жените, които винаги заемат челните места в подобни класации.

При мъжете за най-сексапилни са определени австралийците, следвани от италианците, британците, шотландците и испанците.

В челните места попадат и американците, ирландците, бразилците, канадците и холандците.

Допитването показва и че за 43% от мъжете от голямо значение е тялото на жената, а за 47% по-важен е акцентът на един мъж.

И мъжете, и жените в допитването са заявили, че привлекателността на един човек е от ключово значение за неговия сексапил.

Преди години подобно изследване на Travelersdigest определи жените в град Варна за едни от най-красивите жени по света.

Сексапил

Според проучването най-красивите жени живеят в Киев. В челните места попадат жителките на Стокхолм, Ню Йорк и Буенос Айрес.

Варненките бяха стигнали до шестата позиция, изпреварени от московчанките. Авторите на изследването бяха добавили, че красотата на българките не е толкова известна, но е неоспорима. Според техни наблюдения в страната ни живеят предимно жени със светла кожа, тъмна коса и светли очи.

В класирането на противоположния пол за най-красиви мъже бяха обявени жителите на Стокхолм, които освен с външния си вид бяха събрали точки с и усета си към мода и кулинария.

На второ място са мъжете в Ню Йорк, следвани от тези в Амстердам. Четвърти са мъжете в Лисабон, а пети - тези в Буенос Айрес.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати