ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв любовник е зодия Телец

Какъв любовник е зодия Телец

Жана Г.Жана Г.
Новак
554236
Какъв любовник е зодия Телец

Ако една жена иска да се почувства като богиня, това може да се случи, ако се окаже в леглото с мъж, който е роден под знака на Телеца.

Мъжете то тази зодия никога не се отнасят към женското тяло като към даденост. Телецът буквално боготвори дамските прелести и ще се отнася към тях като към творение на изкуството.

Мъжът Телец е чувствен и нежен, той е любител на експериментите в леглото, стига обаче да не се стига дори до намек за физически натиск от едната или другата страна.

Въпреки че е склонен да прави много за партньорката си в спалнята, мъжът Телец очаква, че дамата ще се погрижи за неговото удоволствие повече, отколкото за своето собствено.

Това, което кара мъжа Телец да настръхва от възбуда, е нежният аромат на женско тяло. Той няма да приеме правенето на любов да става на тъмно.

Зодия Телец

За мъжа Телец е важно да се наслаждава на всяка извивка на женското тяло.

Мъжът Телец може да се лиши от много удоволствия, но не и от секса. Телецът е романтик и е в състояние да държи ръката на избраницата си часове наред, преди да ѝ каже, че му се иска да я вкара в леглото си.

Той може да понесе всичко, но не и отказ от страна на жена, която му е показала, че не иска да е с него в леглото, затова предпочита да не взима инициативата, тъй като след това дълго време се чувства отчаян.

Дори да няма сериозна връзка със сексуалната си партньорка, мъжът Телец я смята за своя собственост и ще се чувства засегнат, ако разбере, че тя изпитва удоволствие и с някой друг.

Жена

Това го кара да се чувства зле, защото смята, че не е достатъчно добър любовник и затова жените може и да предпочетат прегръдките на друг.

За мъжа Телец докосванията са най-важното нещо в сексуалните отношения. Той иска да прави секс навсякъде и по всяко време.

Това, което кара Телеца да изпитва удоволствие, е контактът със сексуално агресивна жена, която знае какво иска от него.

Това, което Телецът има да учи за секса, е да понася и дами, които предпочитат да бъдат целувани и галени, вместо да са активната страна в спалнята.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати