Амбициозните жени са магнит за мъжете

Жени

Амбициозните жени доста често са критикувани от обществото. Най-често срещаното обвинение към дамите е, че те не желаят да изпълнят ролята си на майка, защото винаги имат някаква кариеристка цел, към която да се стремят.

Много често амбициозността за жените е приемана за порок, за нещо грешно и напълно неестествено. Често се е коментирал и фактът, че амбициозните дами са изключително безкомпромисни и като цяло не биха приели да имат връзка с мъж, който е постигнал по-малко от тях.

От една страна в това няма нищо странно – повечето мъже не биха се чувствали добре до дама, която е много по-успяла от тях. Нейният професионален успех рано или късно ще се отрази на връзката им.

Въпреки че често се приема, че мъжете дори се плашат от подобни жени, ново проучване напълно опровергава тези мнения. Оказва се, че мъжете не само не се плашат, но и се чувстват силно привлечени от амбициозните дами.

Това, което отблъсква и двата пола най-много, са мрънкащите хора, които непрестанно обясняват в колко много проблеми са затънали и които са вечно недоволни от живота.

Няма значение дали става дума за партньори в работата в личния живот или просто приятели – личностите, които постоянно се оплакват от живота си, определено отблъскват събеседниците си.

Кариера

Ако сте от дамите, които се притесняват дори за най-малката дреболия и вдигате шум до небесата, лесно можете да си спечелите прякора истеричка, посочва се още в проучването.

Ако обаче сте удовлетворени от живота, който водите, и се стремите да постигате все повече – това определено е магнит и за двата пола. Господата харесват жените, които приемат работата си отговорно и показват страст към нея.

Изключително привлекателна за мъжете е и решителната жена, която знае какви са целите ѝ, знае как да ги постигне и освен това излъчва позитивизъм, сочат резултатите от проучването.

Специалистите са категорични, че жените, които притежават подобни качества, със сигурност ще успеят да привлекат вниманието на мъжете, от които се интересуват.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати