Как да познаем българката на плажа

Жена

Определени навици и най-вече облеклото могат ясно да покажат коя от жените на плажа е българка. Останалите националности също могат да бъдат разпознати, ако се вгледаме в поведението на жените на плажа.

Според немския Die Welt дори и случайно повечето жени спазват определени стереотипи, които ясно показва от коя част на Европа са.

Българката

С настъпването на летния сезон една от най-основните цели на нашенките е да съберат тен. Затова не трябва да сте изненадани, ако българките на плажа изглеждат вече загорели, защото предварително са ходили на солариум или басейн, преди да отидат на море.

Освен това българките са жените, които прекарват най-много време под Слънцето. Вредните навици като пушене и пиене на бира също са сигнал, че жената на плажа е българка.

Българките рядко харчат големи суми за плажни чанти и джапанки, като вещите им на плажа са доста непретенциозни.

Рускинята

Плаж

Рускините обичат тихичко да си четат някоя книга, докато събира тен на плажа. Когато обаче четивото им омръзне, рускините ще направят всичко възможно, за да бъда забелязани от противоположния пол.

Банският костюм на рускинята обикновено е доста оскъден и кичозен. Те не са почитателки на големите плажни чанти, но държат да носят аксесоарите си за плажа само в маркови модели.

Германката

Германката обикновено е най-бледата жена на плажа. Телата им са покрити с лунички, а и доста често са с по-закръглени форми. За да прикрият по-пълното си тяло, германките носят аксесоари на плажа. Слънцезащитният крем с висок SPF също е задължителен за германките.

Техните чанти и джапанки почити винаги са само на известни модни марки.

Британката

Българка

Пищните аксесоари са това, което отличава британките на плажа. Независимо дали са сами или в група, британките държат да изпъкват сред останалите.

Маниерите на британската кралица също са характерни за тези жени. На плажа се стремят да копират визията на Кейт Мос, като много рядко свалят слънчевите очила от главата си.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати