Най-нетърпимите мъже според зодията

Мъж

Класация на астролози извади петте най-нетърпими мъже от хороскопа. В тези пет зодии изпъкват черти, които правят една любовна връзка с представител на тази зодия доста трудна.

Скорпион

Жестоката ревност, склонността към отмъщение и обсебващата същност прави Скорпионите лидери в класацията за най-нетърпими мъже.

Освен това е много трудно да намерите общ език с представител от тази зодия, тъй като те са с властни натури и докрай налагат желанията си без да правят компромиси. Скорпионите са безумно ревниви и често наказват половинките си заради собствените си съмнения.

Овен

Мъжът Овен попада на второ място най-вече заради сприхавия си характер. Овните да доста конфликтни и груби хора, които са склонни да ви нападнат, без да се замислят дали са прави или грешат. Тези мъже са големи егоисти, но никога не биха си признали. Друго, което Овните на всяка цена се опитват да скрият, са техните грешки.

Мъже

Козирог

Независимостта и смелостта много често привлича дамите към мъжете Козирози. Зад това обаче се крие склонност да се налагат на всяка цена.

Мъжът Козирог е голям инат и трудно ще го накарате да направи нещо, което не иска. Ако искате връзка с представител на тази зодия, ще трябва да се примирите с факта, че той винаги ще предпочита кариерата си пред вас.

Риби

Мъжете Риби или веднага си падат по една жена или я отхвърлят категорично още на първата среща. Дамите, които са влюбени в представител на тази зодия, докрай ще трябва да се борят с тяхната постоянна мнителност. Рибите имат много силна интуиция, но понякога стават доста дребнави и са склонни да ви обвиняват във всякакви грехове.

Стрелец

Макар и на пето място, Стрелецът също попада в най-нетърпимите зодии. Представителите на тази зодия са прекрасни и забавни приятели, но трудни характери за градене на любовна връзка.

Стрелецът е твърде свободолюбив, за да се обвърже сериозно. Те харесват повече идеята за любовта, отколкото идеята за самата връзка. Затова са склонни да сменят жените до себе си като носни кърпички.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Емануил
Емануил
26.03.2016 22:21
Напълно вярно, особено за Скорпионите, няма по-долни и подли от тях.
11
9
пропуск
пропуск
13.08.2015 20:54
А къде забравихте опакия рак...маскиран зад нежна подкрепа,а всъщност изпълнен с лицемерие ,фалш и лъжи? Ако искате стабилен и уравновесен мъж -наясно със себе си и желанията си ,доверете се на козирог.Това е истински мъж , а не мрънкащ страдалец дето все някой друг му е виновен. Извинявам се на раците , които не са се припознали в тоя образ.Винаги има изключения за щастие.
24
8
жена
жена
10.05.2015 19:00
Аз съм жена Скорпион, но не мога да кажа, че съм чак толкова ревнива- само при реална причина. Явно мъжете са по. :)
6
7
Мен
Мен
04.12.2014 16:24
водолей - едно приказва днес, друго - утре, не се разчита на него, в май-важният момент изчезва, за маса - идеален, но като се прибере и си свали якоето, не остава никой отдолу
19
5
Just Me
Just Me
24.08.2014 13:11
Мъж лъв - това е най-ужасната зодия! Изключителни егоисти, страшно мързеливи, винаги недоволни, много повърхностни и безчувствени. Не могат никога да се задоволят с една жена, опитват се да създават комплекси на всички около тях и да се налагат и за най-дребното! Мразят хората в добро настроение и веднага гледат да им го развалят! Трябва да си благодарен, че изобщо са ти обърнали внимание и да дадеш живота си за тях от благодарност! Изключително стиснати за всички други освен за себе си! Много, много страхливи!
25
16
маги
маги
21.11.2014 01:55
Съгласна съм за мъжа Лъв. Нищо , че и аз съм точно тази зодия , но съм жена Лъв и има огромна разлика...;)
8
3
Just Me
Just Me
24.08.2014 13:05
Пълни глупости! Скорпионите са много готини хора и изобщо не се държат така с половинките си! Човек ревнува, когато обича. Зодия овен изобщо не са егоисти, когато имат силни чувства. Козирог са изключително жертвоготовни към близките си и никога не била поставили каквото и да е пред тях. Рибите биха се усъмнили само при основателна причина, дори да е добре прикрита. А относно стрелецът, аз лично съм стрелец и винаги търся сериозни отношения, обвързването не ме плаши, дори да е обсебващо.
11
23