ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Какви тайни крие почти всяка жена

Какви тайни крие почти всяка жена

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k143
Мислене
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-30%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
24.50 лв.
Виж ››

Жените са готови да поддържат докрай илюзиите за себе си, като крият всякакви тайни от половинките си, сочи ново проучване. Изследването изважда на показ най-пазените тайни на дамите.

Най-често жените крият от мъжете страстта си към пазаруването, цвета на косата си, размера на дрехите си и истинската си възраст.

От анкетите се вижда, че една на всеки 20 жени лъже половинката си за размера на дрехите си и количеството алкохол, което изпива за една седмица.

Една на всеки 50 дами до край пази в тайна от партньора реалната си възраст.

Боядисване на Коса

15% от блондинките и 12% от брюнетките крият, че все още поддържат контакти с бившия си приятел. Блондинките са по-склонни и да послъгват за броя на сексуалните си партньори.

Изследването е стигнало и до заключението, че една жена намалява броя на лъжите и тайните си с напредване на възрастта. В проучването 41% от дамите си посивели коси са престанали да лъжат мъжете си.

Повечето по-млади жени в анкетите си са казали, че по-скоро биха си признали пластична корекция, отколкото да разкрият истинския цвят на косата си. Белите косми са едно от най-притеснителните неща за дамите според проучването.

Партньорите на една пета от дамите нямат представа какъв цвят всъщност е косата на половинките им.

Среща

Една на всеки 15 жени дори е разкрила, че става по-рано от половинката си, за да се гримира и да си придаде по-свеж вид преди мъжът да се е събудил.

Козметичните продукти, които използва, са сред най-пазените тайни на една жена според допитване на американски уеб сайт. Повечето жени споделят, че избягват да се гримират пред партньорите си и в никакъв случай не биха желали той да види, че тя използва крем против бръчки.

Жените избягват да споделят и за броя на бившите си партньори от страх, че ще събудят ревността и несигурността на мъжа до себе си.

Повечето жени не искат половинките им да знаят, че те споделят доста детайли от интимния си живот с приятелките си. За разлика от мъжете при общуването между жени няма граници и норми.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest