Характер на жената според времето, в което е активна

Жена

Според това дали една жена е нощна птица или е по-активната в светлата чат на денонощието може да се разбере нейният характер. Може да разберете много за дамите от времето, в което са най-продуктивни.

От 8 часа сутринта до 13 часа

Жените, които имат най-много енергия рано сутрин и са най-активни, обичат да работят в екип и се стремят на всяка цена да спазват правилата.

От тези дами никога няма да видите подли номера, като те покриват напълно представите за доброто момиче. Жените, които обичат да стават рано, винаги са готови да помогнат.

Събуждане

Големият минус при тях е, че се нуждаят от одобрението на околните, за да се справят добре във всяка сфера. Липсата на хвалби и ласкателства ги демотивира.

От 13 часа до 18 часа

Дамите, които са най-жизнени в този часови интервал, трудно поемат рискове и мразят големите промени. Тези жени са големи перфекционисти и рядко допускат грешки в работата си.

На тях дори им харесва да изпипват нещата до най-малкия детайл, преди да ги представят пред публика.

Тези жени се страхуват от резките обрати и се стремят да живеят по установения си и еднообразен начин, които понякога ги прави скучни за околните.

От 18 часа до 24 часа

Жени

Жените, които стават най-продуктивни в края на работното време, имат силна нужда от любов в живота си. Най-важната им цел е да обичат и да бъдат обичани.

Голям недостатък при тях е, че губят мотивацията си на практика от почти всичко, заради което не успяват да се справят сами с проблемите.

Тези жени са и много самоуверени личности и трудно някой може да засегне самочувствието им или да ги отклони от целите им.

От 24 часа до 8 часа

Ако жената кипи от енергия в малките часове на нощта, това непременно означава, че тя не спазва никакви норми и граници.

Тези жени са интересни за останалите, а и често притежават много силна интуиция, на която разчитат в трудни моменти.

Тези жени не спазват никакви правила, но създават свои собствени и се стремят да подчинят останалите на тях.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати