ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Красивите мъже са с по-некачествена сперма

Красивите мъже са с по-некачествена сперма

Красив мъж

Представителите на силния пол, които се тревожат, че нямат достатъчно привлекателна външност, вече могат да си отдъхнат, тъй като те имат далеч по-качествена сперма от тази на красивите си събратя. Това сочи ново изследване, направено от испански учени.

Редица по-стари проучвания са показали, че жените предпочитат половинки, които изглеждат по-мъжествено. Дамите по-често се спират на силни и мускулести мъже, тъй като се чувстват по-сигурно с тях и подсъзнателно искат да създадат семейство с някой такъв мачо.

Изследователите от университета във Валенсия обаче открили, че спермата на точно тези господата с по-мъжествени лица се отличава със сравнително по-ниско качество.

Според учените причината за по-нискокачествената сперма при мъжете с по-привлекателни лица е, че те имат по-високи нива на тестостерон, които вредят на производството на семенна течност.

Мъжле

Изследване на учени от лондонския University College сочи още едно предимство на по-малко привлекателните мъже. Според специалистите грозноватите представители на силния пол са много по-способни в леглото, отколкото господата с перфектна визия.

Проучването показва, че красавците не обръщат голямо значение на това как ще се представят в интимен план, тъй като прекалено често им се отдава възможност да правят секс.

От своя страна мъжете, които не се възприемат като привлекателни от дамите, ценят всеки интимен контакт, който съдбата им предостави и максимално се стараят да задоволят своята партньорка.

Предимствата на невзрачните мъже обаче не се изчерпват само с това. Специалистите са на мнение, че грозните мъже са по-начетени и по-интелигентни от красавците, които са свикнали да постигат всичко само с красиво лице и мускули, без да се налага да използват мозъчния си капацитет.

За сметка на това не толкова привлекателните мъже полагат повече усилия да се образоват, имат различни интереси и са много забавни личности.

Освен това те са се доказали и като по-верни, тъй представителките на нежния пол по-рядко се интересуват от тях и не се опитват да ги изкушат.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
на майка ти грозното пате
на майка ти грозното пате
10.04.2015 15:55
По-голяма глупост не бях чел.
2
1